Annonse

TOPP 6 ATM

God kveld i stuggu ♥

Her er middagen akkurat inntatt, og vi sitter og jobber på spreng begge to. Her dukket det jo opp en hel haug av ting som MÅ gjøres før vi stikker til Marokko i helgen, så dette blir en hektisk og forhåpentligvis effektiv kveld.

Dennis har søren meg klatret fort innenfor det nye spennende firmaet han er ansatt i, og sitter nå på eget kontor med fullt ansvar for alle ansettelser. Guuud jeg er så stolt! Snakk om å klatre fort oppover, og sånn er det når man gir sitt aller beste og jobber rævva av seg.. Hurraaa! De skal ansette mange nye mennesker i diverse spennende stillinger, så om du er på jakt etter jobb her i Oslo, eller er keen på nye og ikke minst spennende utfordringer må du ta en titt HER. Dette må jo være drømmejobben for alle som er interessert i å være ansatt i et firma som holder til i de fresheste lokalene på Aker Brygge, og som i tillegg tilbyr et ungt og festlig miljø! GØY!

Musikken snurrer på full guffe her hjemme mens vi svinger oss rundt, og i den forbindelse tenkte jeg å dele mine seks favoritter som går på repeat om dagen. Jeg har en vanvittig skitzo musikksmak, og kan like alt fra de mest klissete boyband-låtene til den mest crazy dubstepen. Gamle slagere slår alltid an, og så blir jeg selvfølgelig alltid glad når det dukker opp splitter nye låter som går rett ut i rockefoten, yey!

1. Joe Budden – Just to be Different 

2. Nick Jonas – Jealous (Remix)

3. One Direction – Steal My Girl

4. Olly Murs – Wrapped Up

5. Kansas – Carry On Wayward Son

 6. Omi – Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

Please si at dere har mange gode låter på lager, som dere vil dele med meg. Jeg er så interessert i å fylle opp spillelistene mine med masse nye tilskudd, og et kommentarfelt fullt av musikktips blir til stor glede for både meg og alle som titter innom. Enig? 

Jeg venter i spenning mens jeg sender dere noen slengkyss og samtidig ønsker dere en nydelig onsdagskveld. 

LOVE YOU ALL ♥

 

Annonse