Annonse

TOPP TO MED DENNIS OG KRISTIN – DEL 1

Og så var det mandag igjen… En skikkelig grå og regntung mandag – da er det godt at vi har en del ting å ta oss av innendørs! Da jeg sjekket Facebook i morges, kom jeg over Christine på P3 sin morsomme spalte – nemlig topp to med Petter Katastrofe. Dette synes Dennis og jeg var skikkelig festlig, og kopierer like så greit spalten over til bloggen. Dette skal vi gjøre hver mandag fremover (med nye spørsmål hver gang), så nå er det altså muligheter til å bli enda bedre kjent med oss, haha.

Topp to ting å kjøpe på Svinesund?

Kristin: Hmmm, nå er jeg veldig sjelden på Svinesund, men den ene gangen jeg var der kjøpte jeg alkohol og smågodt, haha.

Dennis: Uten tvil snus. Snus, snus og atter snus. Og jägermeister!

Topp to ting foran deg nå?

Kristin: Den ryddige kjøkkenbenken og Dennis iført rosa shorts og rød bandana.
Dennis: Damå mi og FIFA 18!

Topp to ting du må gjøre rett før du legger deg?

Kristin: Sørge for at dynen ligger med åpningen ved fotenden, og spille noen runder Candy Crush.
Dennis: Scrolle gjennom YouTube/sosiale medier, og ta en siste snus.

Topp to ting å gjøre på en fridag?

Kristin: Det er så mange flere enn to ting jeg foretrekker å gjøre på en fridag, men helt øverst står en lazy morgenstund med mannen, god frokost og serie på TV’n. I tillegg elsker jeg en hang out/brunch med gode venninner, og en tur ut til mamsen.

Dennis: Gå ut å spise med Kristin er alltid en innertier på en fridag, og hvis det er fotballkamp, foretrekker jeg å se denne på en pub med kompiser.

Topp to deltidsjobber du har hatt i livet ditt?

Kristin: Jeg digget tiden min som en slags servitør/ryddehjelp/barista/kokk på en Café/restaurant på Lagunen Storsenter i Bergen. I tillegg må jeg trekke frem deltidsjobben på ONLY, som skulle vise seg å bli et springbrett til en karriere innen klesbransjen.

Dennis: Det er uten tvil da jeg begynte i rydden på Beverly i Stavanger. Dette er faktisk den eneste deltidsjobben jeg har hatt, som utviklet seg til å bli fast ansettelse da jeg ble gammel nok til å jobbe i bar, haha.

Topp to ting i verden du kunne tenke deg å gjøre noe med?

Kristin: Jeg ville fjernet Listhaug som innvandrings- og integreringsminister, og så ville jeg sørget for at pelsnæringen ble avskaffet!

Dennis: Haha, jeg ville halvert prisen på billettene til fotballkampene på Emirates Stadium. Og så ville jeg innført et rulleblad-system for bloggere som påvirker ungdommen negativt, der de ville fått prikker for hvert innlegg som f.eks. inneholder reklame for kosmetisk kirurgi. 3 prikker totalt ville betydd en blogg-karantene i en måned! Dét hadde søren meg vært noe!

Topp to ting folk sier om deg?

Kristin: Hmmm, at jeg er rettferdig… Jeg hører også at jeg er veldig optimistisk, som kan være både positivt og negativt, haha!

Dennis: At jeg er en skikkelig showmann, og at jeg har en smittsom latter…


Nå skal det jobbes for harde livet – sees senere, snuppiser ♥

Annonse