Annonse

TORSDAG, TIME FOR TIME!

Hallaisen, happy Friday!

Det er jo så deilig med helg, hurra 

Jeg lovet dere et time-for-time-innlegg fra gårsdagen, så da setter jeg i gang.. Her er altså en hel torsdag i bilder, yay!

KLOKKEN 07.30

Jeg har allerede vært ute med Fokus, og sitter ved det rotete skrivebordet, og hiver innpå en skål med frokostblanding. Dette har jeg fått helt dilla på i det siste, og jeg spiser dette flere ganger dagen, haha. Jeg går i gang med dagens første blogginnlegg som består av teit Snapchat-kunst, og jeg kjenner at jeg blir flau i det jeg trykker på publiser-knappen. Jeg ser på klokken at jeg begynner å få dårlig tid, og løper ned på badet for å freshe meg opp til dagens første avtale. Jeg får også tid til å sette på en klesvask.

KLOKKEN 09.40

Jeg har gått av trikken og ser at jeg i følge kartet på telefonen er like ved der jeg skal møte opp. Hele 15 minutter før tiden!!! Jeg tar meg derfor tid til å kjøpe en kaffe, for så å bevege meg i pilens retning. Kartet er selvfølgelig ikke til å stole på, og jeg befinner meg ikke ved Dronningens Gate 8, som det står så fint på telefonen. Det går opp for meg at jeg er i andre enden av der jeg faktisk skal være, og må ta beina fatt for å komme meg til riktig adresse. Dette gjør at jeg ikke ankommer 15 minutter før tiden, men på slaget 10. Heldigvis ikke for sent, men akkurat presis.

Jeg klemmer på Sophie Elise som også er tilstede, hilser på gjengen jeg skal møte, og kjør meg klar til førpremiere på dokumentaren; «Pøbler»! Dette er en svært gripede dokumentar, hvor deltakerne inngår i et prosjekt på grunn av privat og/eller offentlig omsorgssvikt. Filmen engasjerer så til de grader, og jeg ser frem til å fortelle mer om den i neste uke. 

KLOKKEN 11.40

Dokumentaren er ferdig, og jeg tar følge med herlige Sophie Elise ned mot Aker Brygge. Vi skravler og koser oss der vi tusler i solen, og jeg får salgssjefen i Nettavisen som også tusler sammen med oss, til å ta et bilde. Alt som kan blogges, ass! Vi vandrer videre, og sier hade til hverandre ved Kontraskjæret. Deretter stikker jeg for å møte Dennis til en digg lunsj på Aker Brygge, og blir sittende her i en liten time. Jeg får i tillegg en liten omvisning på de nye kontorene deres, før jeg hopper på den altfor varme trikken som tar meg tilbake til Løkka.

KLOKKEN 13.00

Det er ikke uvanlig at det er dette synet som møter meg når jeg kommer hjem. Jeg er og blir en rotekopp, men later som at gangen er strøken, haha. Jeg har andre ting på agendaen som er mye viktigere enn å rydde, og jeg setter meg ved dataen for å svare på mails. Jeg får en påminnelse av regnskapsfører om at jeg har glemt å levere bilag for 3. termin, og legger mail og annet til side, for å gå i gang med helvetesregnskap!

KLOKKEN 15.00

Jeg trenger en pause fra tall og kvitteringer, og tar Fokus ut på en liten luftetur. Jeg innser at blomstene jeg kjøpte på Plantasjen på lørdag, fortsatt står i bilen hvor de holder på å visne, og jeg blir nødt til å få plantet dem i blomsterkassene som henger på balkongen. Helt unødvendig siden vi snart flytter herfra, men så tenkte jeg at det kunne være litt hyggelig for de som flytter inn her, at altanen ikke var dekket av visne planter og ugress. Jeg planter i vei, og glemmer at jeg egentlig holdt på med noe langt viktigere.. 

 

KLOKKEN 17.40

Jeg er akkurat ferdig med dagens andre bloggpost, og har klart å lure Dennis med meg på IKEA. Det måtte riktignok 10 minutter med hodemassasje til, og jeg prøver å lokke han med en obligatorisk IKEA-middag FØR vi går i gang med sengejakt. Før vi setter oss i bilen, må jeg bare henge opp klesvasken jeg satt på for flere timer siden. Og det er så sinnsykt kjedelig. I hvert fall når det er snakk om å henge opp sokker og undertøy!

KLOKKEN 18.30

Vi har satt oss ned ved et bord på IKEA, og Dennis er langt fra happy. Han er faktisk skikkelig sur og gretten, og jeg klarer ikke slutte å le. Det hjelper ikke, for å si det sånn. Og på toppen av det hele blir han kvalm av sausen som følger med laksen, haha. Jeg tilbyr han mine kjøttboller, men det er han ikke keen på. Desserten faller dog i smak, og vi fullfører hele måltidet på ca. 10 minutter. Ikke mye kos her i gården, altså.. Jeg valgte en pai til dessert, og jeg tror jeg har spist en del av papiret den ligger på. Jeg har i hvert fall masse papir i munnen, og det er IKKE digg. Vi raser av sted til sengeavdelingen, og finner verdens diggeste seng. IKEA blir bare bedre og bedre, og en seng derfra er absolutt ikke dumt. Alt er uansett bedre enn den steinblokken vi ligger på nå, haha. Vi står i laaaang kø for å få bestilt den, men når det omsider er vår tur, går dt radig unna. 

KLOKKEN 21.30

Vi har omsider kommet oss hjem fra IKEA og en tur på butikken. Nå skal vi kose oss med litt snacks før vi tar kvelden, og på skjermen snurrer Mot i Brøstet, haha. Dette er jo nostalgi på høyt nivå, og det er superkoselig å se denne herlige 90-talls klassikeren på nytt. Vi ser fire episoder, tar en liten tur med Fokus, og kryper deretter til sengs. Etter at jeg har nerdet meg mer på Snapchat, selvfølgelig. Jeg har virkelig havnet på tegne-kjøret, haha!

Nok en dag som fly forbi, før jeg rakk å blunke.. I dag har jeg masse å ta igjen da blomstene fikk meg til å spore fullstendig av, så jeg får vel bare få gang. Gi en tommel opp om dere vil ha flere slike innlegg fremover!

Nyyyyt dagen, vakre venner. Det er freeedaaaag for pokker, og jeg håper den blir like deilig som dere  

SMASK

Annonse