Annonse

TØRSTE ØYEBLIKK

Åh!

Iskald, duggfrisk iste.. Finnes det noe mer forfriskende??

Jeg sitter i skrivende stund og slurper i meg nettopp iste fra Tine, da jeg skal dele noe litt spenstig info med dere flotte mennesker. 

Tine isTe er nemlig offisiell sponsor av tørste øyeblikk, og grunnen til dette er selvfølgelig at dette er den ultimate tørsteslukkeren til enhver anledning. I år skal Tine isTe reise rundt om kring i Norge med sin sommerpatrulje for å besøke folket, og med seg har de selvfølglig enorme mengder med deilig og frisk isTe. Tine ønsker å sponse DITT tørste øyeblikk nå i sommer i form av et lite eller et stort arrangement som kan være alt fra grillfest og jentekvelder, til fotballkamp med gutta boys, dugnad i borettslaget og beach volley på stranden. Vi snakker HVA SOM HELST, så lenge det du driver med gjør det skikkelig tørst på iste. De som blir sponset vil få besøk av Tine og motta en t-shirt tilpasset arrangementet og selvfølgelig herlige mengder med forfriskende TINE isTe! 

For å bli sponset må du klikke deg inn HER og søke/melde deg på med ditt arrangement i løpet av juni. Enklere blir det ikke, og veien mot enorme mengder av verdens beste drikk har aldri vært kortere. 

HALLLELUUUJA!

Noen som er giret eller? Det er jo i hvert fall virkelig verdt et forsøk, for dette er GØY og TINE isTe er DIGG. Beste drikken EVER utenom sangria i SYDEN, og hvis dere enda ikke har smakt «Ekte Te med Bringebær» blir dere faktisk bare nødt til å prøve den. Yummy!

Nå har mannen kommet, middagen står klar, og den skal nytes med levende lys på balkongen.. Ah, livet!! ♥

// I samarbeid med TINE

Annonse