Annonse

TOTALLY DELICIOUS

En riktig fin mandag, vakre mennesker ♥

Så herlig å se at gårsdagens challenge falt i smak hos flere av dere, og jeg har i ettertid fått mange spørsmål om jeg bl.a synes det er feil å være jomfru når man nærmer seg tyveårene… Kjære jenter, det finnes ingen fasit på når man bør ha sex for første gang, og det viktigste er å ikke forhaste seg, og vente til det føles riktig. 

Men alright, nok om sex og over til en anbefaling. Dere vet jo at OPI er LIVET, og ikke bare er det neglelakker OPI er ekspert på, men også litt andre produkter som f.eks den deilige hand&body serien med navn AvoJuice. Halleluuuja sier jeg bare, for deiligere dufter finnes ikke, og når man står og smører seg inn kan man faktisk ønske at det finnes ett eller annet som smaker like godt som denne serien dufter. Yummy! 

Mine favoritter er Cran&Berry og Coconut Melon, og jeg kan absolutt anbefale denne serien til alle i hele verden. Mmmmmm, og for de som lurer, så finnes OPI produkter i nettbutikker som Coverbrands, Blivakker, Blush, Makestyle, samt i butikker som Skn Tonic og Cubus i hele Norge. Hurra!

Og folkens? Jeg ser at enkelte av dere skriver i forrige OPI-innlegg at alle lakker er ganske like med tanke på at det kun finnes 2-3 fabrikker på verdensbasis som lager neglelakk. Det er helt riktig at det er svært få fabrikker som i verden lager lakk, men kult nok så har OPI sin egen fabrikk i Los Angeles hvor OPI alene blir planlagt, blandet, ferdigøaget og produsert til den flasken du har hjemme på rommet ditt as we speak. Her er virkelig OPI one of a kind, de deler ikke fabrikken med noen andre, og det synes jeg er skikkelig GØY!

Hvordan er det å ha sommerferie nå da? Er det ikke deilig å vite at det er to måneder til flere av dere skal entre skolebenken igjen? Jeg glemmer ihvertfall aldri den herlige følelsen av å gå ut skoledørene for siste gang og bare nyte hele begrepet sommerferie

Skrives senere, skjønninger ♥

Annonse