Annonse

TOTALT UNØDVENDIG? IKKE POKKER!

Det er fortsatt mange som mener at kroppspressdebatten er totalt unødvendig, og jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har fått kjeft for å ta tak i det jeg mener et ett av våre største samfunnsproblemer – det vanvittige kropps- og skjønnhetspresset. Når noen forteller meg at det ikke er nødvendig å kjempe denne kampen, blir jeg ganske oppgitt – oppgitt over at det fortsatt finnes folk som nekter å innse hva som faktisk skjer i samfunnet vårt, og ikke minst… Hva som skjer med ungdom og deres psykiske helse.

Gjør deg selv en tjeneste og les det jeg deler med dere nå – dette er en viktig artikkel som ble publisert i Dagsavisen tidligere i dag. Dette her er så ufattelig viktig!

Så… Mener du fortsatt at ungdom ikke påvirkes? Mener du fortsatt at vi bare skal la dette kroppspresset få lov til å utspille seg i alle slags retninger, uten at vi skal ofre det en tanke? Jeg er oppriktig nysgjerrig.

Annonse