TOUCHDOWN LOS ANGELES

//Lokal tid: 06.33

Yes! Nå er vi her… Vi kom oss frem i går etter en fantastisk 10-timers flytur med deilige Norwegian (sponset). Å fly premium har faktisk latterlig mye å si for den totale opplevelsen – god plass er nemlig alfa omega, og da vi ankom LA var vi uthvilt og happy! Perfekt start på turen, med andre ord ♥ Det som derimot ikke var like kult, var den sjukt lange køen på flyplassen. Der ventet nemlig en 3-timers lang gjennom grensekontrollen, samt en halvtimes kø for å plukke opp bilen, og hele ettermiddagen gikk faktisk med til å stå i kø. Jeg hater kø! Kø er søren meg så forbanna irriterende, haha, men da ble det jo ekstra digg å komme frem til hotellet.

Denne gangen bestemte vi oss for å tilbringe de tre første nettene i nærheten av Venice Beach, og hotellet vi valgte er helt perfekt. Fargerikt, chill, rent og lekkert, og ikke minst – billig! Her får man ekstremt mye for pengene, og jeg blir jo så glad når vi gjør gode deals som det her, haha.

For de som lurer, heter hotellet vi bor på The Kinney Venice Beach (ikke sponset), og hotellet ligger perfekt til like ved trendy Abbot Kinney Blvd, som er den beste gaten for måte deilig mat og elektrisk, sprudlende shopping her i Venice.

Dette skiltet var det første som møtte oss da vi sjekket inn. Wanderlust – mitt favorittord i hele livet! Wanderlust; A strong desire or urge to wander og travel the world!

Kanskje ikke så vanskelig å forstå hvorfor jeg digger dette, hehe! Bare SE den bakgården da!? Fresht, ikke sant? Jeg elsker det!

Til og med pynteputen er kul, liksom… Dette er det beste som kan skje en ivrig hobbyfotograf og blogger, haha.

Fresheste soverommet i hele Los Angeles? I denne sengen sov vi  ufattelig godt!

Kule, retro detaljer. En slik telefon som dette hadde mormor og morfar – en er jo så funky!

Flere detaljer fra rommet. Nattbordene er utstyrt med fargerik comic print – love it!

Barstolene i bakgården på hotellet fortjener en close-up. Noen sånne skulle jeg likt å hatt i tikibaren vår hjemme på Løkka.

Artig street art på veggen ved bassenget!

En liten smakebit av mitt siste tilskudd til skogarderoben. Disse herlighetene passet liksom så perfekt i omgivelsene på hotellrommet, så da var det bare til å dra frem kameraet. Jeg gleder meg til å sprade rundt i disse litt senere i dag!

Klassisk LA – palmer, bilvei og blå himmel!

Deilig solnedgang ved Santa Monica Pier!

SÅÅÅ glad blir man når man ankommer en av sine favorittdestinasjoner, og når man får solen rett i fleisen. Dette bildet ble tatt like før vi satt oss ned for en matbit og en iskald Corona.

           Sjarmerende Santa Monica Pier. Her skal vi selvsagt tilbake for litt flere opplevelser, men i går ble det fokus på mat og drikke før vi tok kvelden.

Åååh, so far so good! Vi våknet rundt klokken 05.00 i dag, så jetlagen har definitivt meldt sin ankomst. Det er vel umulig å unngå, men så er det jo også noe litt deilig ved det å komme seg opp tidlig. Vi har en del ting som må gjøres i dag i forhold til YouTube, og vi kan garantere en sjukt artig video om ikke veldig lenge – yay! Er det forresten stemning for vlogging underveis? Er det noe dere er keen på?

Nyt fredagen der hjemme, fininger – jeg gleder meg til å titte innom dere litt senere ♥

Suss og klem