TOYSTORY 2

Neida… Vi snakker ikke om filmen! Mohahahah…

Folkens? Det er jo fredag, og på fredagskvelden er det lov og rom til å være litt på kanten, eller hva?

Responsen på Toystory-innlegget samt Snikk Snakk episoden hvor vi snakket om sexleketøyet fra Nytelse.no var enormt bra, og Belinda og jeg ble jo selvfølgelig sinnsykt giret over at våre blogglesere tåler at vi rett og slett «fargelegger litt utenfor arket», hvis jeg kan si det sånn. Det er jo ikke hverdagskost å bli møtt med sexleketøy og sexprat på norske blogger, så da tenkte vi at det var på tide å gjøre en liten forskjell.

Episoden ser dere HER, og gladmeldingen jeg kan komme med i dag er en rabattkode. JUUUBIIII, for etter at både innlegget og episoden var blitt publisert, fikk vi et drøss av henvendelser fra herlige lesere som ønsket seg en aldri så liten rabattkode. Her kommer den!

Rabattkoden: BLOGGRABATT, gir altså 10% avslag ved bestilling av produkter, og hvis jeg skal komme med en anbefaling, så må det bli We-Vibe som dere ser på bildet i midten. Dette er faktisk en parvibrator, men den kan selvfølgelig også brukes alene, både i og utenfor dusjen/badekaret. Med klitoris og G-punkt stimulator er du nærmest garantert en hurramegrundt-opplevelse, og fjernkontrollen er ikke så dum den heller. HE HE! 

We-Vibe finner dere HER, så da kan jo dere shoppe mens jeg tar meg en liten tur ut på balkongen. Ble det ikke fryktelig varmt her nå? Hahahhahhah!

Kjøper dere over 600,- får dere forresten gratis frakt. Just sayin’

Phuuu! 

Nå er jeg delvis avkjølt, og jeg må jo mens jeg er inne på temaet, også komme med enda et tips, nemlig homeparty! Å arrangere et homeparty kan være en perfekt fredagsevent med chicksa, eller f.eks. den perfekte underholdningen på et utdrikningslag o.l. Ingenting er jo mer funny enn å bestille sexleketøy sammen med jentegjengen, mens man ler seg skakk ihjel med noe godt i glasset. Sjekk ut linken som dere finner HER, om et homeparty skulle være av interesse. WuuhuuuU!

Nei, dere? Da gjenstår det faktisk bare for meg å ønske dere alle en helt fantastisk og kinky fredagskveld. Nyt den, sant?

Klask, Smask & Dask fra en bergenser med latteranfall. Dette er GØY!

// I samarbeid med Nytelse.no