TOYSTORY

Se for dere følgende scenario…

Du er seksten år, du er ferdig på skolen og velger å stikke til byen med en venninne. Dere skal shoppe litt, men blir stående å småfnise utenfor butikken som dere egentlig ikke tør å gå inn i, nemlig butikken som selger sexleketøy og annet moro. Dere velger å gå inn, og knallrøde i trynet står dere og titter på alle de forbudte lekene, som dere har sykt lyst til å kjøpe men som dere ikke har baller nok til å legge på kassedisken. Dere ender opp med penispasta, en bitteliten tube med massasjeolje som smaker jordbær, og noen kondomer som lyser i mørket. Noen som kjenner seg igjen? 

Ikke prøv dere på å si nei, for den der kjøper jeg ikke! 

Det er på tide å bli litt småskitten og bevege seg ut på et litt mer tabubelagt tema, for Ikke pokker om jeg klarer å vente i hele fire dager med å avsløre temaet i mandagens episode av Snikk Snakk!

Mine damer og herrer… Let’s talk about sex toys, sex og alt det som aldri havner på blogg. MOhahahahah!

I går fikk altså Belinda og jeg besøk av Terje i Nytelse.no, og fy flate for en kveld. Lenge siden vi har ledd såpass mye, for Terje var søren meg en fin en som på ingen som helst måte sparte på kruttet. Han er nemlig ekspert på home parties som jeg anbefaler alle i hele verden å arrangere ved en eller annen anledning, og i tillegg til å vise frem et fantastisk utvalg av sexleketøy som enhver jente burde sette opp på ønskelisten, viste han også diverse stillinger som skal få oss jenter til å se stjerner. Jadda, dere hørte riktig, og de av dere som synes dette er for drøyt, får gå et annet sted.

Nordmenn er altfor lite drøy, og i mandagens episode kommer vi altså til å ta opp dette med bruken av leketøy både alene og sammen med kjæresten, elskeren, naboen eller hvem det nå måtte være, og vi kommer også til å gjøre vårt aller beste for å komme med noen tips og råd til alle dere deilige kvinnfolk som kanskje ikke har det lettest for å oppnå orgasme. Wuuuuhuuuuuu, hurramegrundt, og HJELP!

Dette blir jo helt sinnsykt, og her kommer en aldri så liten smakebit. Altså unnskyld meg, men SE på dette utvalget, da! Vedder en hundrings på at en god del av dere har et lite leketøy lagret i nattbordskuffen, og jeg legger en ekstra femtilapp i potten på at flere av dere kunne tenke dere noen nye tilskudd. Hehehehhe!

Hvem gleder seg???

Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg feiende flott, siden jeg senere skal på en Meet & Greet med resten av semifinalistene i Vixen Blog Awards. Åh, jeg får helt panikk av sånne forsamlinger som dette, men satser på at det blir hyggelig, og langt fra så overfladisk som jeg frykter. FLOTT at de serverer bobler, for å si det sånn. HEHE!

Skrives i kveld, deilige mennesker. 

Peace out, Rock’n’Roll og et stort KLASK ♥

Image and video hosting by TinyPic