Annonse

TRAVEL PLANS 2014

Heisann hoppsann ♥

Guri land som vi koser oss her med chilling i sofaen… Stappmett etter restene fra i går, og med en stigende form. Herlig! Søndagens supercrappy programmer snurrer på TV’n mens vi sitter her og skravler om løst og fast, mest løst, siden hjernekapasiteten tross alt ikke er helt på topp. Hheeh. 

Innimellom all skravlingen blir det selvfølgelig litt tid til blogging, og nå syntes jeg at det var på tide å snakke litt om mine reiseplaner i 2014. Om to uker står Hawaii på agendaen, det blir selvfølgelig noen turer til Danmark, og utenom det har jeg planer om å dra til både Paris, Amsterdam, New York, og Jamaica. I sommer blir det naturligvis også en liten tur til Spania, og jeg gleder meg til et nytt år med mye reiseliv. Ingenting i denne verden gjør meg mer lykkelig enn å pakke kofferten og bare reise av sted, både til nye destinasjoner, og til destinasjoner jeg har opplevd før, men ønsker å se mer av. I år blir det både kjæresteturer og venninneturer, og jeg klarer nesten ikke vente til å oppleve årets reisemål. 

Fantastisk!

Fortell meg litt om deres reiseplaner for 2014, da! Har dere noe planlagt allerede, eller noen destinasjoner dere drømmer om å besøke? 

Jeg legger fra meg data’n og skravler videre, så da vil jeg ønske dere en kjempefin søndagsettermiddag. Talk later, hotties!

SMASK ♥

Annonse