Annonse

TRAVEL PLANS 2015

Herregud så treig jeg skulle være i dag da, haha. 

Hallaisen og god ettermiddag, deilige deg ♥ Har søndagen behandlet deg bra så langt? Her har det gått litt i slow motion, for jeg havnet nemlig utpå med jentene i går, og herlighet så deilig det var med litt etterlengtet venninnehygge. Det er så lenge siden en god fest med fine piker, og i går fikk vi svingt oss litt til min store glede. Joda, så merkes det i dag men det var absolutt verdt det. 

Jeg har tidligere uttalt at det er ekstremt vanskelig å blogge dagen derpå.. Det er nesten umulig å formulere seg og få setningene ned på «papiret», og jeg tror søren meg at jeg har brukt over fire timer på dette innlegget her. Haha, skjønner dere hvor lite futt det er i meg i dag eller? Nå nærmer jeg meg omsider en avslutning her på et innlegg som inneholder mine reiseplaner for det nye året, men først.. Føkk nyttårsforsetter og den slags tøv, som er den store snakkisen disse dager.

Som jeg sa i går i videoen, så synes jeg slike forsetter oser negativitet lang vei. «Let this year count«, «We can do it«, «Nå skal jeg bli den beste versjonen av meg selv«, «Jeg skal KUN spise grønnsaker i hele 2015«..bla, bla, blaaaaaa. Hva er vitsen med å lage en liste over ting du ikke mestret i fjor.. Ting du ikke dugde til.. Er ikke det et slag i trynet som gir det stikk motsatte av motivasjon? Typ, «din lille looser. I fjor kom du deg IKKE på trening, du var IKKE sunn, du SUGDE balle, du klarte ikke gjennomføre en dritt, men i år.. i ÅR kan du kanskje klare det. Mest sannsynlig ikke, selvfølgelig.. For du klarte det ikke i fjor, og ikke året før det heller, men denne listen skal hjelpe deg«.. Yeah right!! Man trenger ikke et nytt år for å komme i gang, det er bare en dårlig unnskyldning.. Vil du komme i gang med trening, et sunt kosthold eller noe i den duren, er det vel bare til å gjøre det, eller? Trenger man et forsett for å få det til?

Jeg er absolutt fan av blanke ark og fargestifter og sånn, men i stedet for å lage lister over ting jeg skal bli bedre på, bruker jeg heller energien min på å lage hyggelige reiseplaner for det kommende året. Jo tidligere ute man er med å booke, dess billigere blir billettene, og planlegger man i god tid er det ofte lettere å gjennomføre reisene. I dag sitter vi og bestiller billetter til mange spennende destinasjoner. Både noen vi kjenner godt, og noen som enda ikke har blitt utforsket. Fy søren jeg gleder meg, og det er virkelig noe med ordtaket – «Travel is the only thing you buy that makes you richer»

I februar vender vi snutene til solfylte og deilige Marokko. Planen var å reise i november, men siden jeg ble dausjuk og siden morfaren til Dennis ble innlagt på sykehus, ble vi nødt til å avlyse hele turen. Heldigvis får vi en ny mulighet om ikke lenge, og det kribler i hele kroppen etter å komme seg til sol og varme. Vi skal på surfecamp, og om vi klarer å mestre surfebrettet ute i bølgene kan bli spennende å se. Haha!

 

I mars stikker Stine og jeg på en skikkelig venninnetur til Paris. Gud som jeg elsker den byen, og jeg gleder meg til å oppleve den enda en gang. Vi blir værende en langhelg, som akkurat er nok til å oppleve det typiske og aller beste Paris har å by på. Vi håper på sol og vårlig vær, sånn at vi kan sitte ute på café og spise croissanter og se på menneskene som tusler forbi. Jippi!

I mai står enda en tur til London på planen. Jeg reiser bortover med hele den fine bergensergjengen, og jeg gleder meg stort. Mødrene blir også med, og det skal bli så deilig med en langhelg fylt av latter og glede i en herlig by. Forrige gang vi var på tur sammen begynner å bli altfor lenge siden, så dette skal bli så ufattelig kjekt. Jeg gleder meg allerede til å shoppe meg ihjel, for det er ingen tvil om at London byr på bra shopping!

 

I august vender vi tilbake til The City of Angels!! Herreguuuud jeg kan nesten ikke vente, for den byen der er så MAGISK. Går alt etter planen kjører vi i gang en ny StyleConnection fotoshoot, og jeg krysser fingrene for at det klaffer for både Mariann i 2minutter og de råfreshe modellene. Vi blir værende i over 3 uker, og tar en road trip i samme slengen. Jeg dør nemlig etter å dra tilbake til San Diego, og så skal vi selvfølgelig gamble litt i Vegas.. HURRAA!

 

Når det begynner å bli skikkelig guffent og jævlig her hjemme, er det ingenting som passer bedre enn å komme seg til varmen.. I november stikker vi til Thailand, og siden jeg aldri har vært her før gleder jeg meg litt ekstra mye. Dennis er ganske så bereist på disse trakter, så det er ingen tvil om hvem som tar reiselederrollen her. Sol, strender, drisk frukt og romantikk.. Kan det bli bedre? 

 

Etter turen til Praha i desember for to år siden, har vi alltid hatt en drøm om å dra tilbake. Vi ble forelsket i byen begge to, og i desember er det så vakkert og stemningsfylt der at man får sommerfugler i magen av tanken. Det var så romantisk, så vakkert og perfekt, og i år har vi bestemt oss for å dra tilbake. Herlighet som vi gleder oss.. Hjertet mitt banker!

 

ÅÅå.. Dette kommer til å bli helt amazing! Reise er jo LIVET, og jeg klarer nesten ikke vente til første tur. Nedtellingen har startet!! 

Hvordan blir 2015 for dere, kjære venner? Er det noen spesielle destinasjoner dere drømmer om å reise til? 

LOVE YOU ♥

Annonse