Annonse

TRAVEL THE WORLD

Hei igjen ♥

Guuud så fine dere er.. Jeg liker dere så himla godt, og hadde bare et stort behov for å fortelle dere nettopp dette. Haha!

Det jeg også ønsker å fortelle, er at jeg har et superdupert tips på lur til alle som er like glad i å reise som jeg. HomeNet tilbyr lynraskt bedbånd til en superpris til privatmarkedet, og har nå slått seg sammen med Norwegian for å kunne tilby alle oss en superduper deal. Dere kjenner til Norwegian Reward, sant? Dette er Norwegians fordelsprogram som gir deg muligheten til å spare penger hver gang du kjøper flybilletter, shopper på nett, og kjøper tjenester fra Norwegians samarbeidspartnere. Det som er så stas er at du nå får hele 800 CashPoints hos Norwegian ved å bestille bredbånd fra HomeNet, noe som tilsvarer 800,- som kan brukes på flybilletter til en av Norwegians mange superhotte destinasjoner. HURRAAA! 

Bredbåndet fra HomeNet koster bare 289,- per måned for opptil 20 mbit/s. For meg er det mange penger å spare på å bytte leverandør, og det tror jeg det er for mange av dere også. Det som også er helt fabelaktig er at du på toppen av det hele tjener ekstra CashPoints hver gang du betaler en faktura til HomeNet, og dette fører faktisk til at enda flere flybilletter er like rundt hjørnet. 

Gøy? Så forbanna GØY, og nå må jeg bare spørre dere.. Hvilken av Norwegians destinasjoner kunne dere tenke dere å reise til? 

Vi nærmer oss solfylte Kragerø, hele bilen er klar for iskald hvitvin når vi kommer oss til hotellet, og dette blir ikke annet enn helt forbanna MAGISK! Norsk sommer, ass.. Halleluuuja, sier jeg bare ♥

Nyt kvelden, vakre venner. Måtte den bli like fin som dere!

Klask, Smask & Dask

 

// I samarbeid med HomeNet

 

 

 

Annonse