Annonse

TRE HELDIGE VINNERE!

//Annonse

Du slappe søndag, jeg liker deg så godt ♥

Jeg har ikke gjort annet enn å sitte trøkket inn i sofakroken i hele dag, med noe godt i snopeskålen og serier på TV. Det er søndagen sin det.. Hvor håret er så fett at du kan speile deg i det, og hvor antrekket består av en sliten og slapp sweat shorts, og en enda slappere t-shirt. BH’en har jeg ikke sett siden i går kveld, og akkurat nå har jeg det som plommen i egget. LIVET!

Mens jeg sitter her og koser meg gløgg, har jeg også den store gleden av å informere dere om en knalldeilig konkurranse. Dette er BliVakker.no‘s største konkurranse gjennom tidene, og det passer jo så fint siden BliVakker.no faktisk er Norges største webshop for hår-og hudpleieprodukter. Go big or go home, er det ikke det man sier? Haha! 

Så.. Da er jo spørsmålet om du er keen på et års forbruk av BliVakker-produkter? Er du, er du, eeer duuuu?? Du kan altså shoppe så mange produkter du vil for inntil 10.000 kroner, og hvis ikke det er helt sjukt så vet ikke jeg. Det som gjør hele konkurransen enda deiligere er at det trekkes hele TRE heldige vinnere, som alle få nyte hvert sitt årsforbruk. Jeg er så giret!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å skrive inn epostadressen din i den fancy konkurranseboksen under! Sånn stilig boks har jeg aldri hatt her på bloggen før, så nå føler jeg meg faktisk litt ekstra tøff, haha. 

Lykke til da, darlings ♥

Vinneren annonseres på mail, så frem til da får vi bare krysse fingrene og legge godviljen til, HURRA!

Nå skal vi snart fyre opp grillen, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt vidunderlig søndagskveld. Måtte den bli like herlig som dere ♥

SMASK

Annonse