Annonse

TREAT YOURSELF… UTEN Å FÅ DÅRLIG SAMVITTIGHET!

God morgen, fininger ♥

Vet dere hva jeg ser på som svært viktig? 

Å gi seg selv en belønning innimellom – et realt skulderklapp.

Jeg synes det er så viktig å unne seg selv noen fine eller gode ting, eller rett og slett en hyggelig opplevelse. Det virker som at altfor mange får dårlig samvittighet om de drar på en liten weekend-tur, tar en tur på velværesalong, eller snoper seg et nytt plagg eller noen nye sko, og det synes jeg er så trist. Innimellom er det greit. Innimellom SKAL man gi seg selv en liten treat, og si til seg selv at du i dag fortjener det!

«Å nei, nå får jeg så dårlig samvittighet.. Jeg burde egentlig bruke disse hundrelappene på noe fornuftig«… Noen som kjenner seg selv igjen? Det er som å høre meg selv i mange tilfeller, men jeg har blitt flinkere med årene til å si at det er ok. Jeg er blitt flinkere til å si at jeg i dag fortjener å shoppe et par nye sko eller en ny topp, rett og slett fordi livet er for kort til å ikke gå litt i minus over noe du har så inderlig har lyst på!

Jeg er også litt for flink til å komme med gode unnskyldninger, for det er fort gjort å unne seg noe litt for ofte, haha. «Jamen, Kristin.. Denne her fortjener du, bare TENK på hvor hardt du har jobbet i det siste, og TENK på hvor lite denne tingen faktisk koster deg hver dag, hvis du deler totalprisen på antall dager du kommer til å bruke den«.. Hahaha, jeg ler! Dette er en gjenganger..

Jeg glemmer aldri hvor mye jeg stusset og grublet over palmen jeg gikk til innkjøp av for en stund siden, men jeg ble enig med meg selv om at det var ok å unne seg denne. Guess what!?? Nå har jeg hatt denne palmen i 76 dager, og det vil si at den per dags dato har kostet meg 28 kroner dagen. DÈT er et beløp jeg klarer å avse til noe som gir så mye glede, så sånn kan man altså tenke om den dårlige samvitigheten griper fatt i deg, haha. 

Det passer perfekt å tipse dere i dette innlegget, om at den helt sinnsykt freshe Mesh Long Tee endelig er på lager! Jeg har fått så vanvittig mange henvendelser vedr. denne toppen etter at jeg la ut bildene fra shooten, og nå er den her – HURRA!! Kanskje det er denne toppen du faktisk skal unne deg selv i dag? 

Mesh Long Tee HER (Jeg har på meg str. S på bildene) 

Gotta love it! Denne her er så awesome, og en absolutt must-have i enhver garderobe. Like kul til hverdags som til fest ♥

Så.. Hva står på planen i dag da, skjønninger? Snart helg, wuuhuuu!

SMASK

Annonse