Annonse

TREND – BOYFRIEND JEANS

Hei igjen, søtiser. 

Jeg tenkte det var på tide om å tipse dere om en trend vi har sett lenge nå, og som har kommet og gått de senere årene; Boyfriend jeansen! Jeg digger den, og har en del av dem liggende i skapet. Det som er så fint med denne jeansen, er at den er like kul til den laidbacke stilen, så vel som til noe litt mer pyntet, og én ting er ihvertfall sikkert… Boyfriendjeansen passer like bra til lave sneakers, som til høye hæler. Fresht!

Kombiner den med Converse eller Vans, en superslækk singlet og en snapback for et avslappet uttrykk, eller pimp den opp med et par high heels, en hvit, enkel oversized t-shirt, en blazer/skinnjakke og masse accessories, for å være klar for fest. 

Jeans nummer 1 fra Diesel (her) er virkelig en innertier hvis boyfriend jeans står på handlelisten. En litt rimeligere utgave og en jeans som er vel så kul, er jeans nummer 2 fra Nelly (her). 

Ellers da, folkens? Har dere en bra dag? 

Jeg kan ikke tro at jeg på denne tiden om bare ÈN uke, sitter i flyet på vei til Hawaii! Hurraaaaa, SOM jeg gleder meg til å komme meg bort fra alt her hjemme, innkludert kulden, og bare nyte late dager på stranden i sol og varme. Kjenner jeg har skikkelig behov for litt miljøforandring, så denne turen kommer til å gjøre godt. 

SMASK ♥

Annonse