Annonse

TRONDHEIM NEXT!

Hallaisen fra Gardermoen… Det er jo ikke mange timene siden jeg befant meg akkurat her, og i dag går turen til Trondheim. Jetlaggen har jeg faktisk overraskende god kontroll på, og nå er jeg både giret og klar for et meget spennende arrangement i Bartebyen.

For en tid tilbake ble jeg nemlig invitert til å delta i en paneldebatt hvor temaet er «jakten på skjønnheten» , og siden kroppspress er en av mine største hjertesaker, takket jeg ja uten å nøle. Filmskaper Elena Rossini har reist til alle verdens kontinenter for å se hvordan jakten på skjønnheten driver stadig flere til å legge seg under kniven eller ta i bruk andre metoder for å bli enda vakrere, og en enda «bedre» utgave av seg selv. Denne gangen kommer hun til Trondheim med dokumentaren «The Illusionists».

Jeg er så spent på denne viktige filmen vi er desperate etter akkurat nå, og det er en stor ære å få lov til å delta i en debatt etter filmvisning med psykologprofessor og spesialist på evolusjonspsykologi Leif Edward Ottesen Kennair, fastlege og forfatter av Kroppsklemma Kari Løvendahl Mogstad og overlege og spesialist i plastikkirurgi Kjersti Ausen. Vi vet at sex selger. Men hva selger enda mer? USIKKERHET! Dette er bare noe av det som skal diskuteres i kveldens debatt! Arrangementet finner du her!

Jeg sitter og forbereder meg litt i skrivende stund, og har akkurat drukket den dyreste juicen ever. Hva skjer med prisene på Gardermoen, egentlig? Det er rett og slett flaut! For ett eple, denne lille juicen på 250ml, og et knøttlite beger med sørlandschips, betalte jeg 110 kroner. Er ikke det helt latterlig mye? Jeg synes det er helt vanvittig, men nå skal jeg ikke henge meg opp i det elleville prisnivået på Gardermoen, og heller glede meg over det som skal skje i kveld – hurra!

Ønsker dere en tipp topp torsdag, fininger ♥

Annonse