Annonse

TROUGH MY IPHONE

Haaalllooooo, og hurra for gårsdagen ♥

Jeg fikk det veldig travelt da jeg ankom Oslo sent den 16. mai, for deretter å skulle organisere og stelle i stand til 17.mai-frokost hos oss. Plutselig var nasjonaldagen der, og før jeg visste ordet av det danset gjestene inn døren. Det ble dermed et lite bloggopphold i går, dessverre, men jeg regner med at de fleste av dere var opptatt av langt andre ting enn å lese blogg, hehe.

I løpet av de siste dagene har jeg knipset noen bilder med telefonen som jeg tenkte å dele med dere. Her er altså en haug av randoms som jeg tror dere vil like, jubiiii.

Her har vi Sandra på flyplassen i Bodø – supergiret på å komme seg hjem fra tur, haha!

Råfin gulvaituasjon i Bodø!

Happy bergenser som feirer hjemreise med en kald Corona.

Kvelden før den store dagen tilbragte vi på KUTT Grünerløkka aka den fresheste frisørsalongen i hele hovedstaden! Dennis måtte få bort reiret på hodet, og klippet av ca 10 cm – det ble så fint!

Gårsdagens deilige frokostsituasjon – masse godt for alle og enhver…

Jax sin første 17. mai, på fanget til en veldig stolt filleonkel. Åh, lille sjarmøren var SÅ nydelig i bunad! Det var Dennis også, hehe ❤️??

Lykkelig kjærestepar ?

Hahaha, etter frokosten fortsatte festen i en ballbinge i en leilighet på Frogner. Altså, en sånn ballbinge MÅ jeg ha ?

Nå sitter vi i flyet og skal straks ta av til Los Angeles. Halleluja som vi gleder oss – denne ferien skal bli så magisk! Sees i LA, skjønninger!

Annonse