Annonse

TUNE INN

God kveld i stuggu ♥

Herreguuuud så gøy det er at såpass mange av dere har lagt meg til på Snap. Jeg blir jo helt varm i hjertet av å faktisk få et ansikt på dere som leser bloggen, så nå føler jeg jo at vi blir bestiser hele gjengen. Hurraa og jiippiiii og alt det der, let’s have a parteyyy!

Dagen har bare flydd forbi med både innspilling hos P5 og et par tre møter, bl.a. hos Mercedes. Jeg er jo som dere vet helt avhengig av et fremkomstmiddel, og nå ser det faktisk ut til at jeg kommer til å lease en splitter ny og knallfresh Mercedes. Det er jo delte meninger om leasing, men jeg har ordnet meg en god deal som gjør at jeg kommer godt ut av det hele, så nå får vi se. Jeg drømmer jo om en ny bil som jeg kan ha StyleConnection-logo på, for hvor herlig hadde ikke det vært, hæ? Åh.. *drømme, drømme*. Det er jo lov..

Jeg kom forresten med en real feilmelding i sted, for radiosendingen med meg og deilige Marna sendes ikke før i morgen tidlig. Så da vet dere hva dere skal gjøre mellom klokken 07-10, sant? Tune inn på Storbymorgen med de to herlige frøknene, Anne Marte og Guro på P5! 

Nå blir det rester av pølsegratengen som vi laget i går, i kombinasjon med Supernatural. Pølsegrateng ass.. Makaroni, pølse og ost, liksom.. YUMMY!

Hva står på planen i kveld, herligheter? Bortsett fra å sende masse gøye snaps til meg da.. Hehehhehe ♥

KJØSS

Annonse