Annonse

TUSEN MILLIONER TAKK

Herregud, hvor skal jeg begynne!

Phuu.. Da var sesongpremieren på Bloggerne vel overstått, og det er nesten umulig å takke dere nok for den vanvittige responsen. Er jeg virkelig sååå heldig som har dere i livet mitt? Som har kapret de beste blggleserne på jord? JA, jeg er faktisk det, og jeg må knipe meg selv i armen for å innse at det faktisk er virkelig. Tusen takk, kjære venner. Tusen takk for feedback, fine ord, og for at dere har skapt hallelujastemning i kommentarfeltet etter gårsdagens dobbeltepisode. Jeg er så uendelig glad i dere!

Haha, episodene i går ass.. Jeg hadde jo helt glemt mye av det, og jeg er så glad for at dere fortsatt sitter igjen med et inntrykk av at jeg er meg, og at ingen ting er lagt skjul på. For dette er jo meg.. 100% og jeg skal gi så mye som overhode mulig. I går innså jeg også at jeg oftere enn jeg tenker over, faktisk ser ut som en dass. Hahahah, med uvasket hår til alle kanter så og si HELE tiden, og det er akkurat det det handler om, er det ikke? Å være seg selv, gi litt faen, og ikke bry seg så mye om hvordan man ser ut til enhver tid? Det kalles virkeligheten, og den er jeg så fan av! 

Se bare på Marna aka Komikerfrue f.eks. FOR En dame! Helt ekte, helt ærlig og med null filter. Jeg elsker det!!! Og dere? Det realistiske bildet man får 4 dager etter fødselen?Jeg tar av meg hatten! Lenge leve tøffe damer som gir en vanvittig motivasjonsboost! HALLELUUJA!

Åååå.. Jeg er så glad i dag, skjønninger. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å være med på dette, og uendelig glad for at dere mener at jeg er et friskt tilskudd til serien. Krysser fingrene for at jeg får lov til å være med i neste sesong også, hehe!

Skal jeg fortelle en annen ting også som gjør meg DØDSHAPPY???

Hold fast..

Dere vet Vixen Blog Awards? OMG!! Jeg er for pokker fianlist i ALLE de fire kategoriene jeg var semifinalist i, og jeg holder på å ta fullstendig fyr her jeg sitter. FINALIST for pokker!! I FIRE KATEGORIER, og det er takket være DERE ♥ Jeg elsker dere!! Hvordan kan jeg egentlig få takket dere nok? Kan jeg invitere hele gjengen hjem på slumberparty f.eks? Åååå.. Jeg vil så gjerne gi noe tilbake!! Jeg går i tenkeboksen og kommer tilbake til dere når jeg har kommet på noe bra! Haha.. 

Nyt dagen, fininger. Det er fredag, og jeg håper den er like vidunderlig som dere ♥

SMASK

Annonse