Annonse

TUSEN TAKK

Mine venner ♥

Det er i dag siste sjanse for å legge igjen en liten stemme til Vixen Blog Awards, og jeg ønsker derfor å benytte anledningen til å sende ut tusen slengkyss og hundrevis av gode klemmer til dere som har stemt på meg så langt.. Både en og flere ganger! At jeg faktisk var nominert i såpass mange kategorier er deres fortjeneste, og det er vanskelig å beskrive hvor takknemlig jeg er. 

Jeg tror med 100% sikkerhet at jeg har de mest trofaste, engasjerte, og lojale bloggleserne i hele blogg-Norge. Det ser jeg på kommentarene, og selvom det kan høres rart ut, føler jeg at jeg kjenner dere. Dere legger så mye sjel i kommentarene, åpner dere opp, deler historier og forteller om hverdagen, og det gjør meg varm om hjertet. Tusen takk!

Så.. Om dere mener jeg fortjener enda en stemme, blir jeg overlykkelig om dere vil klikke på ikonene under her. Litt ut i januar vil finalistene avsløres, og det kribler i hele kroppen etter å få vite resultatene.

Jeg må enda en gang bare nevne at dere gjorde meg til Folkets Favoritt i fjor, noe som gikk inn som et av årets store høydepunkt. For en ære!! Det må jo faktisk være den gjeveste prisen av den alle, rett og slett fordi det ikke er en egen kategori man kan stemme deg opp og frem i. Her gjelder det nemlig å få totalt flest nomineringer og stemmer, og i fjor var det meg. TENK da!? Og jeg som ikke en gang ligger på toppen av blogglisten? Det er det jeg mener med at dere er så trofaste.. Dere er der alltid for meg, og det setter jeg så ubeskrivelig stor pris på. Takk, fininger! Hver og en av dere er unik, og jeg er så glad i dere alle sammen ♥

Solen skinner i Tallinn i dag, vi skal ut på livet, leke turister, ta bilder og bare nyte årets siste dag. Bilder fra gårsdagens date night kommer litt senere, og i morgen kårer vi årets aller siste månedens leser. Wuuhuuu!

Nyt dagen så lenge, vakringer! Skravles senere ♥

   

   

Annonse