Annonse

TV IN THE MAKING

HE HE!

Unnskyld for dårlig oppdatering i går.. Jeg hadde null tilgang til data’n grunnet en superspennende TV innspilling fra klokken syv på morgenkvisten til langt ut på kvelden, så jeg håper på forståelse for at jeg var rimelig opptatt av alt mulig annet. Hvis noen av dere sjekket instragrammen min sånn cirka midt på dagen, lå det noen bilder ute i rundt femten minutter som avslørte hva for noe galskap jeg har blitt med på denne gangen, og folkens? Det er bare til å glede seg. WUUHUUU!

Jeg tok en god del snapshots gjennom hele dagen i går fra de superfrshe omgivelsene, og disse vil jeg selvfølgelig dele med dere. Denne dagen kunne ikke blitt mer spennende, nervepirrende og hyggelig, og det var rett og slett en fryd å kunne få muligheten til å tilbringe en hel dag med en fantastisk flott gjeng ♥

Ojojoj! Dette tror jeg blir helt awesome, og fantastisk god TV underholdning. Hehe! Er dere spent?

Hvordan har dere det, mine vakre skjønne lesere? 

LOVE YOU ALL

Annonse