Annonse

TYPISK MEG

Happy, sprudlende lørdag, fine venner ♥

Det som er så typisk meg, er at jeg alltid setter i gang krevende prosjekter når jeg egentlig ikke har tid. Det beskriver dessverre meg veldig bra, men det skal i hvert fall ikke stå på optimismen. Jeg tror alltid jeg er i stand til å gjennomføre og utføre så mye mer enn hva som egentlig er realistisk, men med litt godvilje og nettopp denne optimismen, er det utrolig hvor mye man får til.

I morgen er det jo duket for Se og Hørs kjendisgalla… Galla, faktisk. Og dere kjenner jo meg godt nok til å vite at jeg ikke liker å pynte meg, og at jeg fort kan føle meg ufattelig utilpass på slike tilstelninger som dette. Vi glemmer vel aldri Britney Spears-eventet, gjør vi vel? Hvor jeg mistet cupcake i håret og hatet på livet? HA HA!

Jeg har en følelse av denne gallaen her blir en del hakk bedre, men så var det dette evige what-to-wear-spørsmålet, da!? Hva pokker skal man liksom ta på seg? Jeg hører om folk som blir kledd opp av stylister og som har planlagt antrekket i et helt år, og her sitter jeg som et spørsmålstegn og bare, «WTF» !

Så, i går bestemte jeg meg for å mekke antrekket sjæl. Jeg er jo tross alt nominert til Årets Blogger, og hvis jeg på et mirakuløst vis plutselig vinner og må opp på en scene for å takke, skal jeg i hvert fall være iført noe som gjenspeiler min personlighet, noe jeg føler meg komfortabel i, og noe som få publikum til å smile. Og hva passer vel bedre da enn et neonrosa heimemekka tyllskjørt?

IMG_0060

IMG_0035

Haha, neontrosa for pokker. Dette her blir gøy, og forhåpentlig vis noe denne gallaen aldri har sett maken til.

Når jeg er ferdig på jobb i sjappen, skal jeg altså rett hjem til symaskinen, og frese i vei mens jeg synger og sluper i meg en Corona. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å se det ferdige resultatet, som forhåpentligvis blir like bra som jeg ser for meg. Jeg tenker noen rå, høye hæler, en vintage t-shirt med et rått print, Coca-cola vesken og knallrosa lepper. Hva tror dere? Blir det litt orginalt og funky?

Jeg prøver også å få Dennis til å gå med zebra bukse, kule boots og en røff t-shirt, bare sånn for at vi kan være like crazy begge to, haha. Om jeg klarer å få han med på idéen er veldig usikkert, men det er jo lov å håpe. Det hadde vært kult, hadde det ikke vel? Dennis i zebra og jeg i tyll? Hehehehe!

IMG_0040

IMG_0023

Ønsk meg lykke til, darlings – det trenger jeg sårt. Og dere? Nå er det absolutt siste sjanse til å stemme på Årets Blogger HER. Jeg blir uendelig takknemlig for din stemme ♥

Nyyyt lørdagen, fininger! I love you all ♥

Annonse