Annonse

UBESKRIVELIG BEUNDRINGSVERDIG!

God morgen, kjære venner ♥

Steike ta så tidlig da gitt! Men sånn er det når man skal roadtrippe nedover til det glade sørland, og komme ned tidlig nok til å ikke gå glipp av noe som helst, haha. Endelig er det duket for Pamesus i deilige Kristiansand, og vi gleder oss sååå! 

Men først.. Jeg ser at flere av dere fikk sett mamsen og meg på God Sommer Norge i går, og tilbakemeldingene rører oss begge to. Tusen takk, skjønninger! Dere er så fine ♥ Episoden ser dere på Sumo HER, om dere gikk glipp av sendingen. 

Jeg er så heldig som har en så flott og sterk mamma. Hun har slitt med kraftig angst i mange år, både før og etter jeg ble født, i tillegg til MS. Likevel har hun vært den beste mammaen en datter kan ønske seg.. Så sterkt, tøff og fantastisk, og hun har virkelig gjort alt for at jeg skal ha det bra.

Det er vanskelig å i det hele tatt prøve å sette seg inn i situasjonen.. Tenk da.. Du har akkurat født en datter, og så rammes du av et kraftig angstanfalll. Du er livredd for å fortelle dette til noen i frykt for at din nyfødte datter skal bli tatt fra deg, og i tillegg begynner du å kjenne på MS symptomene.. Du mister følelsen i fingrene og armene, deretter større deler av kroppen.. Du mister synet på det ene øyet, og i tillegg sliter du med denne angsten. At man med alle disse plagene kan være den beste mammaen i verden – alltid en klippe, så smilende, glad, positiv og sterk, er så ubeskrivelig beundringsverdig..

Mammaen min er en heltinne! Hun er en fighter! Hun er den som betyr mest for meg i hele verden, og ingen ord kan beskrive hvor høyt jeg elsker henne!

Se på oss da.. Det er ikke vanskelig å skjønne at jeg hadde en vidunderlig barndom!

I God Sommer Norge snakker vi begge åpent om sykdommen, og hvordan den påvirket oss begge to da jeg vokste opp.. Absolutt verdt å ta en titt, for å bli enda bedre kjent med oss, og da spesielt den fine mammaen min ♥ Og til de som lurer, var jeg iført både skjørt, topp og armbånd fra StyleConnection. 

Vi skravles fra sørlandet, fininger.. Husk å fortelle den som står deg nærmest, at du er glad i han eller henne! Disse ordene kan man ikke si for mye – jeg er glad i deg!  ♥

God og varm klem fra meg!

Annonse