UKEN MIN I BILDER

Og plutselig var det fredag… Ukens beste dag! Jeg tenkte å oppsummere uken gjennom et lite bildedryss, for selv om jeg ikke er så flink til å oppdatere her inne på daglig basis, tar jeg likevel litt bilder hver dag, slik at jeg kan bjuda på en liten oppsummering når uken går mot slutten. Er dette kjekt, synes dere? Kan dette være en fin måte å ta dere med på «bak kulissene» ?

Lørdag: Forrige helg tittet solen frem, så trillet jeg litt rundt på Løkka, før jeg møtte et par venninner og tvillingene på Vespa Humla – et koselig spisested i nærheten av Sofienbergparken. Været var såpass fint at vi kunne sitte ute, og gleden var stor for minsten, da han fikk hilse på jevngamle Aurora. Det er bare en dag som skiller dem – jentene kom til verden 16. april, så det skal bli så kjekt fremover, når de får enda mer interesse for hverandre.

Søndag: Den store ryddedagen! Som dere kanskje har registrert på Instastory, så har jeg leiet et lite lager på Torshov. Vi har så mye ting og altfor liten plass. En god del skal selges, men det er likevel mange ting jeg ønsker å ta vare på til vi får større hus. Og da er det perfekt med ekstra lagringsmulighet frem til husdrømmen går i oppfyllelse. På ettermiddagen gikk vi på søndagstur i Botanisk hage… My happy place!

Mandag: Endelig var det duket for lanseringen av de nye etiske retningslinjene for influencermarkedsføring. Jeg startet dagen allerede klokken 05.30, da jeg skulle gjeste Nyhetskanalen for å prate om nettopp dette. Deretter gikk turen til Share, hvor lanseringen fant sted. Beste mandagen på lenge! På kvelden hadde vi barnevakt, og dro på kino for å se Once Upon a Time in Hollywood. Fy flate som jeg har savnet kino, og gjett om jeg koste meg glugg der jeg satt med smågodt i fanget, og mannen ved siden av meg.

Tirsdag: Ida og Setare ga meg en kveld på Wallmans i bursdagsgave, og på tirsdag var det endelig tid for en helaften med mine fantastiske venninner. Wallmans er livet! Fy søren for et show – de som jobber der er råflinke, og sørger definitivt for at du får en kveld du sent vil glemme. Og maten? Full vegansk meny som smakte helt vidunderlig.

Onsdag: Viktigste punktet på agendaen: Vaksine! Vi dro på 5-månederskontroll med mini – flinke lille vennen vår. Vaksine var ikke like populært som lek på gulvet, men det tok ikke lange tiden før gråt ble byttet ut med latter.

Betty kom til Oslo, og kvelden gikk med til max hygge, indisk med jentene, og en night cap på Aku Aku Tikibar. Perfekt kveld med gjengen! Mamma hadde også bursdag denne dagen – fine, sterke, vidunderlige mammaen min ♥ Verdens beste mamma og mormor til Falk. Vi gleder oss sååå til å feire henne på søndag!

Torsdag: Måtte en liten tur innom Storo, og kom over veganske Dr. Martens på Dna! OMG, sier jeg bare. Dessverre utsolgt i min størrelse, men altså… Hvor fantastisk er det ikke med et vegansk alternativ? Jeg elsker jo mine gamle Dr. Martens, og vet i hvert fall hvor jeg skal gå når jeg trenger et nytt par. Til middag ble det en deilig høstgryte med gulrot, diverse sopp, løk, poteter og spinat. Mums!

Nå skal Falk og jeg på Meny for å handle inn for en hel uke. Er litt redd for å gå forbi Mestergrønn hvis de fortsatt har tilbud på grønne planter… Da kan det nemlig være jeg ikke klarer å kontrollere meg, haha. Regnet bøtter ned og det er i grunn helt greit. Alt jeg vil er å være inne med god samvittighet!

Har dere hatt en fin uke, skjønninger?