Annonse

UKEN SOM GIKK…

Heia, darlings 

Søndag igjen.. Ukene er jo over før vi i det hele tatt rekker å si «søndag».. Plutselig er det jul, og GJETT om jeg gleder meg, haha! 

Det er på tide med en ny oppsummering av uken som gikk!

BESTE INNKJØP:

Jeg blir helt nødt til å trekke frem noe som ble med hjem fra Uniten, nemlig denne herlige boken. «Happiness is…» er en bok som gjør deg sååå glad, og som minner deg på alle de små tingene i livet vi har å glede oss over. 

Fremover kommer jeg til å dele en liten happiness i bunnen av hvert blogginnlegg, sånn at vi alle kan smile litt ekstra bredt. 

Happiness is: The chocolate bar you forgot you had!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Er dette innlegget hvor vi viser dere leiligheten vår.. Det er så gøy å se at dere er like begeistret for interiørsnakk- og bilder som meg, for da blir det ekstra gøy å vise dere detaljer fra hjemmet vårt. 

WANDERLUST:

Jeg lengter etter hytter og fjell like mye i dag, som i forrige ukesoppsummering. Jeg har lyst til å hoppe i bilen, og suse oppover til Geilo.. Og bli der i fire uker, haha! Det er jo noe helt magisk over det å sitte inne, inntullet i varme pledd, mens været herjer som verst utenfor. Åh! 
CRAVING:

Okei.. Bagel med kremost, røkelaks og gressløk? OMG give it to me!! Jeg har havnet skikkelig på laksekjøret, og ingen ting smaker bedre om dagen enn denne kombinasjonen. Mmmmmm!

LÅT:

Jeg digger Kendrick Lamar, og jeg DIGGER «these walls«.. Steike ta for en juicy låt! Denne vil jeg danse til for resten av mitt livet!

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg ved kjøkken bordet iført joggedrakt og sotrapalme (grorudpalme om du vil). Dennis spiller FIFA, min fine Ida som har vært på sleepover, sover fremdeles, og jeg skal straks gå i gang med å lage frokost til gjengen.. Må bare bli ferdig med dette innlegget først, haha. 

INSTAGRAM:

@shopbando leverer fargerik feelgood herfra til funky town og tilbake. Alle bildene er freshe og glade, og dette er en profil jeg elsker å scrolle meg igjennom. Her er det virkelig masse inspirasjon å hente!!

HØYDEPUNKT:

Ukens høydepunkt var definitivt da vi hadde mamma og Jon på middag. Det var bare så koselig å få litt kvalitetstid sammen rundt middagsbordet, og jeg gleder meg til flere slike kvelder. De to er de beste jeg vet om!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Hadde jeg en like koselig dag med mannen, som jeg hadde i går. Dagen i fjor er nesten identisk med gårsdagen, hvor caféhygge og høst stod i fokus. Hva denne høsten gjør med en, ass.. Det er virkelig en deilig tid på året!

Nå blir det frokost her i cribben, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig søndag så lenge.. Sees senere, fininger!

Klem i fleng ♥ 

Annonse