Annonse

UKEN SOM GIKK…

Helloooo, og happy 1.mai. Arbeidernes dag, og greier! Håper dere nyyyter dagen, og tar en velfortjent pause! Vi har dratt fra Ålesund, og har nå satt kursen mot Molde. Jeg elsker denne lille byen, og i natt har vi til og med gleden av å bo på hotell. Herregud så deilig det skal bli – endelig en skikkelig god seng, og ikke minst en stor og god dusj.

Før vi ankommer rosenes by, må vi oppsummere uken som gikk. Dette var ukens…

…Wantie: Jeg har store prosjekter for uteplassen vår, og har nå solgt alt av rottingmøbler, for å gjøre plass til noe helt annet. Nå skal det bli funkyness, enda mer farger og noe helt annet enn hva som kan karakteriseres som typisk eller standard, og jeg gleder meg noe så sjukt til å komme i gang. Øverst på ønskelisten står noen festlige produkter fra IKEA, så nå må jeg bare komme meg hjem fra skattejakt, slik at jeg kan gå i gang, haha.

…Jodel: Hahaha, true story!

…Craving: Vegan fried rice! Altså… Nam! Jeg har cravet dette sååå lenge nå, men enda ikke fått tilfredstilt dette enorme craving-behovet. Kanskje det er noen steder i Molde som serverer superdigg stekt ris?

…Solnedgang: Vi har som nevnt, vært ekstremt heldige med været her i Ålesund, og godt vær resulterer i nydelig solnedgang. I går satt jeg fremme på dekk, og koste meg gløgg med den nydelige solnedgangen. Det var så deilig å bare sitte her og nyte stillheten, mens solen forsvant ned bak fjellene.

…Instagram: @davful har en av de fineste Instagramprofilene jeg har sett, og leverer en solid dose inspirasjon! Alt jeg vil er å reise dit han her har reist, og oppleve alle de vakre stedene med egne øyne – magisk!

…Låt: Denne låten har vi brukt i en av våre stemningsvideoer tidligere, men den er så deilig at den fortjener en egen plass i denne oppsummeringen. Disse gutta har vi jo til og med intervjuet, og de er så herlige begge to, som gjør låten om mulig enda bedre. Denne kommer til å bli spilt mye i sommer!

…Motivasjon: Folkens? Nå er det vår! Tenk det… I dag er det 1. mai, og nå har vi entret den første vårmåneden – er det ikke deilig? Jeg kjenner at jeg blir ekstremt motivert til det som skjer fremover, og at jeg gleder meg som et lite barn til oppdatere bloggen med vårlige og solfylte bilder.

…Happiness is: Oh yes indeed!

…På denne dagen i fjor: Delte jeg et deilig frokosttips, i tillegg til å skrive litt om en rå gaffitiutstilling vi besøkte denne dagen. Selv om det høljet ned på denne dagen i fjor, var vi likevel i godt humør, og koste oss glugg ihjel!

Sees i molde, Rockeboller ♥

Peace & Love

Annonse