Annonse

UKEN SOM GIKK…

En riktig god søndag, verdens beste lesere! Behandler dagen dere bra så langt? Vi sov ganske lenge i dag, og skal straks gå løs på frokosten. Rundstykkene står og godgjør seg i ovnen, og nå tenkte jeg at det var på tide å oppsummere uken. Er det fortsatt stemning for disse innleggene forresten?

Ukens tanke: Denne uken har jeg tenkt mye på dette med den manglende lykkerusen rundt graviditeten. Jeg har hatt så dårlig samvittighet for at jeg liksom ikke er giret som jeg føler samfunnet forventer… Dette skrev jeg litt mer utfyllende om på fredag (her) , og jeg er så glad for at jeg ikke er alene om å ha det sånn. Tusen takk igjen til alle dere som får meg til å føle meg mer «normal» . Jeg ser også at det er viktig å snakke om disse ikke fullt så «perfekte» sidene ved å være gravid, og det har jeg tenkt til å fortsette med.

Ukens radioinnslag: På onsdag gjestet jeg Ettermiddagen på mP3, for å prate litt om alt som har skjedd den siste uken. Det har jo mildt sagt vært en uke utenom det vanlige – phew! Jeg var altfor sen med å informere at jeg skulle på luften, men dere kan i hvert fall høre innslaget her om dere er giret.

Ukens innkjøp: Da vi var i London var det overraskende lite som ble med oss hjem. Vi var rett og slett for opptatte med å kose oss, og glemte hele shoppingen, haha. Det ble likevel en liten runde på TopShop hvor jeg fikk røsket med meg to kjoler, og det beste av alt som ble med oss hjem, var et par superfreshe Converse til mini.

Ukens mål: Målet denne uken har vært å komme ett steg nærmere et ferdig barnerom. Vi har i grunn ikke hastverk siden mini ikke kommer til verden før i april, og siden han ikke kommer til å flytte inn på barnerommet med det første. Likevel er det en del ting som må på plass, som bl.a kommoder til klærne hans og stellebord. Akkurat dette er jo litt viktig, og jeg vil gjerne montere møbler, og skape et koselig rom, nå som jeg fremdeles er i såpass god form. Mesteparten av rotet som har hopet seg opp der inne er fjernet, så nå gjelder det bare å få tapet opp på veggen, og gå over med et par strøk maling.

Ukens gave: Jeg hadde Guro fra VG på besøk her på fredag – den samme journalisten som intervjuet meg til det store og ærlige portrettet som ble publisert i fjor. Hun er en fantastisk dame, og tror dere ikke at hun hadde med seg en liten gave? Åh! Verdens kuleste body til mini – denne her skal bli flittig brukt!

Ukens craving: Jeg synes druer er skikkelig yummy, men frosne druer? Oh my! Perfekt som kveldssnacks når man har fått i seg for mye smågodt, haha. Eller bare som snacks generelt! Suuuuperdigg!

Ukens serie: Dennis og jeg sverger til dokumentarer og true crime-serier når vi tuner inn på Netflix. Nå er Netflix ute med en ny sere som handler om en av USA’s mest beryktede seriemordere – Ted Bundy. Her får man se ekte klipp fra både etterforskning og rettssaken på 70-tallet, og man blir i grunn bare sittende å måpe i sofaen. At det finnes mange sjuke og grusomme mennesker i denne verden, er det ingen tvil om. Og Ted Bundy var definitivt en av dem!

Ukens tilbakeblikk: Åh – på akkurat denne dagen i fjor, var vi i vidunderlige Sayulita i Mexico! Gjett om det frister med ny tur til denne fantastiske destinasjonen, nå når vinteren herjer som verst her hjemme. I fjor tok faktisk to venner litt av mammapermisjonen sin der – i over en måned! Kanskje det blir en liten tur til Mexico på den lille familien vår til neste år? Det hadde vært noe!

Ukens wanderlust: Det snør, det snør, tiddelibom… Jeg vet jo at det er nå vinteren virkelig er i gang, men jeg må jo bare innse at jeg er og blir et sommermenneske. Jeg synes at snøen kan være her i julen, men ellers bør den holde seg på fjellet, haha. Og alt jeg nå går og drømmer om, er palmer og sand mellom tærne. Bah!

Ukens mest leste innlegg: Ble innlegget; «tvillinger, komplisert svangerskap og manglende lykkerus» … Takk igjen for alle kommentarer, støttende ord og varme tanker. Dere er best!

Ukens reisemål: London føles som en evighet siden allerede, men vi kom jo faktisk hjem for bare noen dager siden. En liten London-guide kommer i løpet av ettermiddagen!

På dagens agenda: I dag skal vi filme litt mer til neste episode i vår lille miniserie; «Kristin og Dennis: 1 + 1 = 3» . Det blir nemlig flere episoder, og vi håper dere gleder dere til å følge oss på denne spesielle reisen… Hvis dere ikke har sett de 3 første episodene, kan dere se dem HER.

Sees senere, skjønne venner! Nyt dagen så lenge ♥

Annonse