Annonse

UKEN SOM GIKK…

Heia 

Ojsann.. Det har gått litt i surr med denne ukesoppsummeringen, men nå kommer den omsider. Bedre sent enn aldri, sant vel?

Enjoy!

NEDSIG:

Selvom det var ekstremt godt å komme hjem, var det ekstremt kjipt å ta farvel med Belinda. Heldigvis hadde vi en så hinsides magisk kveld sammen før vi dro, og avskjeden gikk kjapt og greit. Ikke noe tårer, hyperventilering eller snørr, bare en sånn type «sees snart, babe. Snakkes, sees om litt, peace out, holla at ya bro- farvel«, som gjorde det hele lettere. FADER som jeg savner henne! Det er så deilig at hun blogger, sånn at jeg i hvert fall kan følge litt med på hverdagen hennes der.  

LÆTTIS:

Okei.. Jeg har en så forbanna teit humor, og det jeg har ledd høyest og mest av denne uken, er denne DØDSTEITE reklamesangen for Peugot Partner. Hahahahahahhahahaahahahahahah, gi meg styrke. Jeg ler så jeg griner!! Denne går også inn som ukens beste låt, haha! Jeg tror jeg må få meg en sånn varebil, ass. 

 

BESTE INNKJØP:

Som jeg nevnte i haul-videoen (jada, jeg har fått med meg at det uttales «håål» – hahaha), så er jeg alltid på utkikk etter festlige bøker og freshe kort når jeg er på reise. Det beste innkjøpet er definitivt alle de superfint bursdagskortene, som jeg skal gi bort til de kommende bursdagsbarnene i vennegjengen. Jeg synes det er superviktig at kortet er litt ekstra spesielt 

HØYDEPUNKT:

Følelsen av å komme hjem til leiligheten vår, var rett og slett helt vidunderlig. Det var så godt å låse seg inn, og vite at omsider skulle komme på plass, én gang for alle. Jeg kjente jeg ble både lykkelig og inspirert med det samme jeg låste opp døren 

BLOGG:

Det er veldig få blogger jeg leser, og hovedgrunnen til dette er at altfor mage bloggere er dønn identiske, og at det er for få som skiller seg ut. I tillegg føler jeg at altfor mange streber så vanvittig etter å ligge på topplisten, og at det ligger større fokus i det å komme på klikkvennlige overskrifter, enn å faktisk fokusere på selve innholdet. Anywho..

Jeg klikker meg selvfølgelig innom Super-Sophie noen ganger hver uke, og så har jeg i tillegg én annen blogg jeg besøker både titt og ofte, nemlig krist.in.

Selvom hun har en langt mer klassisk stil enn meg, er det noe ved hele bloggen som er så herlig og inspirerende. Hun legger ned masse i å ta gode bilder, og det merkes ekstremt godt at hun gjør seg flid med innleggene. I tillegg er hun ikke en sånn irriterende blogger som skal leke så forbanna viktig, noe jeg liker svært godt, og så er hun heller ikke redd for farger. Dette virker som en jente med hodet på rett sted 

AKKURAT NÅ:

Sitter sitter jeg med et stort hvitt ark foran meg, og skriver ned alle de kreative idéene jeg har til kommende bogginnlegg. Dette arket blir fantastisk å ha når skrivesperren melder sin ankomst, og hvis dere har noe dere ønsker at jeg skal skrive om, eller innlegg savner her på bloggen, er det bare til å hyle ut. Jeg blir jo så glad når dere kommer med gode forslag, tips og ønsker. 

INSPIRASJON:

Dette bildet er en eneste stor inspirasjon i seg selv.. Strikk, strikk og atter strikk, i alle mulige former og farger. Hver høst og vinter får jeg skikkelig strikkedilla, og nå ble jeg faktisk inspirert til å strikke et sånt gigapledd som det her. Noen som vet hvor man får fatt i sånne strikkepinner?  

CRAVING:

Mmmm..

Finnes det noe mer yummy enn norske plommer? Det er så ubeskrivelig godt, og jeg har hamstret inn flere kilo som jeg koser meg med flere ganger om dagen, haha. 

MEST LESTE INNLEGG:

HE HE HE! 

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at ukens mest leste innlegg, var dette innlegget her. 

MOTIVASJON:

Det er ingen tvil om at mitt nye kontor er en eneste stor motivasjon i seg selv. Her skal jeg jobbe, skape og produsere, i tillegg til å komme opp med gode idéer og elleville påfunn. Denne kreative sonen er virkelig hva jeg trengte for å komme tilbake for fullt etter ferien.

WANTIE:

Jeg trenger noen kule boots til høsten, og disse fra Catepillar blir knallfreshe i kombinasjon med skinny jeans og store strikkegensre. Jeg er også på jakt etter en delvis fôret anorakk-aktig kåpe/jakke med camo mønster, men jeg vet ikke om dette i det hele tatt finnes, haha. 

INSTAGRAM:

Farger, farger, faaaarger!

Det er dette som skal til for at jeg blir inspirert, og de fargerike og minimalistiske bildene man finner på @teber, er sååå freshe. Jeg elsker disse denne profilen!

WANDERLUST:

Akkurat nå har jeg bare lyst på mer høst og litt kaldere vær, og jeg kunne så inderlig tenke meg en tur til fjells. Jeg drømmer om hyttekos og et glass rødvin foran peisen, inntullet i et deilig pledd og tjukkelabber på beina. 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Hatet jeg på livet, haha.. Det var mandag og jeg hadde som vanlig utsatt en god del ting, som førte til kaos og null kontroll. Jeg klaget min nød i form av en laaang bloggpost, og skrev noe sånt som dette under her, mens jeg så ut som en dass.

«Jeg er nemlig en typisk utsetter. Jeg utsetter alt, alltid. Og det er så forbanna irriterende. Når jeg da sier til meg selv på fredag at jeg ila. helgen skal ta meg av det jeg ikke fikk gjort gjennom uken, vet jeg egentlig innerst inne at det ikke kommer til å skje.

Jeg har liksom to små personer som sitter på skuldrene mine. Den ene er fornuftig og prøver å guide meg inn på riktig spor, den oppmuntrer meg til å være strukturert, til å være organsiert og til å holde orden. Den andre lille mådderfåkkeren ler av meg, han ler av den snusfornuftige personen på den andre skulderen, og viser egentlig bare fingeren til oss begge to. «Yeah right, Kristin.. Du kan si til deg selv hundre ganger at du skal betale de regningene på søndag, svare på de e-postene, OG rydde den jævla leiligheten din, men både du og jeg vet at det aldri kommer til å skje». Han har helt rett.. Hver forbanna gang har han rett, og jeg er så jæva lei

Akkurat den teksten der kjenner jeg meg like godt igjen i, i år som i fjor. Jeg tror faktisk ikke at jeg noen gang i hele mitt livet, kommer til å bli strukturert, men den nye leiligheten og litt større plass, bidrar i hvert fall til litt midre uorden og litt mer motivasjon i hverdagen – HURRA!

Måtte dere få en vidunderlig tirsdagskveld, vakre venner. Jeg ser at noen av dere etterlyser kåringen av månedens leser, og denne kommer i morgen Beklager forsinkelsen!

SMASK

Annonse