Annonse

UKENS…

Halla babes ♥

I dag har vi vært noen reale livsnytere, og unnet oss like så greit et glass hvitvin til søndagsbrunchen. Nå er vi tilbake i hulen aka soverommet, og da passer det veldig bra at regnet meldte sin ankomst. Det er noe veldig koselig over lyden av regn, når man ligger under dynen i sengen.

Uken går mot slutten, og som vanlig er det på tide å komme med en oppsummering. Here we go!

SISTE INNKJØP:

Denne herlige snapbacken her ble klikket hjem fra Junkyard tidligere i uken, og jeg ELSKER den! Helt siden Pay og jeg var på Rangers-kamp i New York, har jeg vært keen på en sånn snapback, og nå er den omsider min. Jeg ser for meg et realt Rangers-inspirert outfit, og håper på å få tatt noen freshe bilder av dette i løpet av den kommende uken. 

Capsen finner dere HER

WANDERLUST:

Haha, jeg føler at jeg nevner Tokyo i hver eneste ukesoppsummering, og nå er det på tide å realisere drømmen om en tur til denne sjuke destinasjonen.

Ukens wanderlust er definitivt Tokyo, og jeg skal straks gå i gang med å søke etter billige flybilletter. Til de av dere som har vært der, når på året er det best å reise dit? Jeg drømmer om å få oppleve blomstringen, så da burde jeg vel reise på våren? Tokyo here I come!

LÆTTIS:

Hahaha, det skal ikke så mye til før jeg humrer godt for meg selv, og teksten under her bringer frem latteren. Det er jo så sant, man googler jo alt for å finne ut hva, hvem, hvordan.. Hva pokker gjorde vi før Google, egentlig? Klarte vi å komme oss igjennom hverdagen i det hele tatt? 

Jeg glemmer jo aldri at jeg før i tiden måtte ty til både biblioteket og leksikon, for å finne svar og info omkring det jeg lurte på. Dette i sammenheng med skolearbeid, selvfølgelig, men helsiken så mye enklere det hadde vært om man kunne googlet, haha. 

LÅT:

Okei, vi kan alle være enig i at jeg har den merkeligste musikksmaken ever, men låten under her her bare helt RÅ!! Chaka Khan, ass! 

Nå må jeg danse!

ANNONSERING:

Det er på tide å kåre en ny ukesvinner av et gavekort fra StyleConnection til en verdi av 2500NOK, og vinneren er @wanderlustied! Juuuhuuuuuuu og grattis! Steike ta så mange freshe outfits du har laget, og alle dere andre har fortsatt mulighet til å vinne ved å gjøre følgende: 

♥ Last ned SOBAZAAR-appen på din telefon.
♥ Lag en kollasj/board med dine StyleConnection-favoritter!
♥ Publiser ditt board på Instagram hvor hashtags som #styleconnection og #sobazaar er inkludert. Du kan laste opp så mange boards du ønsker! (Har du ikke iPhone, kan du legge ut et bilde av ditt favorittprodukt fra shoppen, og tagge dette med samme hashtags)

FRESHESTE TILBEHØR:

På sommeren er det ingenting som er finere enn å pynte anklene sine med freshe ankelsmykker. Det gjør virkelig noe med hele looken, og slikt tilbehør er et soleklart summer-must. Her har jeg på meg bl.a Feather Bracelet (brukt som ankelsmykke) HER og Tropical Anklet HER. Perfekt i kombinasjon med sneakers eller noen digge sandaler.  

INSTAGRAM:

Det er alltid en fryd å scrolle seg gjennom profilen til @designlovefest! Jeg blir alltid inspirert av de superfine og ikke minst fargerike bildene. Hele profilen oser happiness, og man blir rett og slett glad av å klikke seg inn her!

CRAVING:

SKILLINGSBOLLER! My god, finnes det noe mer yummy? 

Jeg spiser altfor sjelden skillingsboller, men holy macaroni så digg det er, og når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg faktisk slenge noen slike boller inn i ovnen. Mmmmm, jeg får vann i munnen!

OVERRASKELSE:

Denne uken fikk jeg virkelig kjenne på hvor mye bra som faktisk kan komme ut av Snapchat..

Jeg deler jo alt mellom himmel og jord på dette sosiale mediet, og tror dere jaggu ikke at forfatteren bak The Social Guidebook To Norway, fikk med seg at jeg hadde lagt ut et bilde av bokens forside på Snapchat? Jadda, det hadde han vett.. Via en venn som kjente en venn, og dette resulterte i en hyggelig melding på Facebook, og tre slike bøker samt en personlig hilsen i posten. 

Jeg gleder meg max til å lese den, og ønsker i samme slengen å gi ut to slike bøker til to heldige vinnere, som gir fra seg et livstegn i kommentarfeltet. Juuuubiii!

WANTIE:

Jeg orker ikke mer.. Jeg MÅ HA NOEN HVITE BUFFALO PLATFORMS ASAP! Skjønner dere?? Jeg MÅ et sånt par. Disse skoene vil gjøre skogarderoben perfekt, men de eneste jeg har kommet over kostet søren meg 1800 kroner. Det synes jeg er ekstremt mye penger for noen 90’s shoes, så nå skal jeg prøve å få Dennis til ville gi de til meg i bursdagsgave, haha!

Fortell meg noe gøy fra uken som gikk, da!? Hva har vært den største cravingen, og hva står på toppen av ønskelisten? 

LOVE YOU ALL!

Annonse