Annonse

UKENS…

Hei igjen, darlings ♥

I går ga jeg jaggu ikke mye lyd fra meg, og det gikk hardt utover min ukentlige oppdatering. Jeg vet jo at dere setter enort stor pris på disse innleggene, så her kommer omsider «ukens» ditt og datt.. 

WANDERLUST:

San Diego, ass..

En av mine soleklare favorittdestinasjoner, og denne ukens soleklare wanderlust. Jeg gleder meg altfor mye til å tilbringe hele 10 dager her i september, og ser frem til å nyte late dager ved Pacific Beach. Stemningen her er så laidback og deilig.. Alt du trenger er flipflops, en hoodie og et smil om munnen, til og med når du skal ut på byn. Å danse seg inn i de sene nattetimer iført flipflops er SÅ innafor – jeg elsker denne plassen!

INSTAGRAM:

Jeg kom for ikke lenge siden over @celebratewithavery på Instagram, og dette er et fargeunivers med gode idéer til hvordan man kan lage festen enda mer spennende. Når jeg scroller meg gjennom profilen får jeg bare lyst til å dekorere og stelle i stand en eller annen feiring, for så å servere donuts med knallfarget glasur og happy sparkles. Wuuuuhuuuu!

CRAVING:

Okei, NAM!! Jeg har snakket litt om burgeren fra Burger Joint tidligere, men jeg må bare nevne den igjen.. Dette er noe av det mest yummy som finnes, og disse burgerne har vært denne ukens craving. Jeg liker jo egentlig ilkke burger, så det at jeg elsker disse, sier jo litt om hvor magisk Burger Joint faktisk er. Man må aldri glemme å bestille Fries Royale med Black Truffle Oil & Parmesan i tillegg til burgeren, sånn for å bli ekstra kvalm, haha. Den fries’en er helt crazy. Steike ta så god den er!!

LÆTTIS:

Tønsberg tok på, og i det jeg skulle prøve å få ut et blogginnlegg forsvant jeg inn i drømmeland på to sekunder. Plutselig våkner jeg av latteren til Betty, og da hadde hun tatt masse flatterende bilder av meg der jeg lå og pustet tungt, med munnen på vidt gap, og håret til alle kanter. Hun sende meg rund på Snapchat med tilhørende tekst, og det er teksten som er litt lættis. Party-Kristin deluxe det her.. Skikkelig festløve, ass. Det er det ingen tvil om. LOL!

VINNERE:

Det er på høy tid å kåre noen vinnere i de to konkurransene jeg har kjørt i gang på bloggen i juli.

Vinneren av gavekort i SOBAZAAR x StyleConnection-konkurransen er @monicahaugen_s! HURRAAAA! Du stikker altså av med dette gavekortet fra StyleConnection til en verdi av 2500NOK, og hvis dere andre vil bli med i trekningen av det siste gavekortet i julikonkurransen, kan dere gjøre følgende: 

Last ned SOBAZAAR-appen på din telefon.
Lag en kollasj/board med dine StyleConnection-favoritter!
Publiser ditt board på Instagram hvor hashtags som #styleconnection og #sobazaar er inkludert. Du kan laste opp så mange boards du ønsker! (Har du ikke iPhone, kan du legge ut et bilde av ditt favorittprodukt fra shoppen, og tagge dette med samme hashtags)

Vinnerne av ett års forbruk at Venus barberhøvler er @hannahgroenberg, @96linea, @prinsessemaria. Hurraaa for dere. Send adressen deres på mail til meg (kristin@styleconnection.no) så sendes premien ut til dere så snart som mulig. 

LÅT:

Åh, 80-tallet lenge leve! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker 80-talls musikk, og Cherish av Madonna er intet unntak! Denne går på repeat i skrivende stund, og låten får meg i sjukt godt humør. Hurra!

INSPIRASJON:

Fletter, fletter, fletter!! Det er så fint, spesielt double french braids.. Jeg MÅ faktisk lære meg å flette noen sånne, for det er faktisk en av de fresheste frisyrene som finnes. Slike fletter inspirerer meg så til de grader, så nå skal jeg rett inn på diverse YouTube-tutorials og lære meg dette én gang for alle!

Nå skal vi nyte resten av ettermiddagen her på Voss med disse fine bergenserne, før vi i morgen setter kursen mot Tysnes Rosendal. Fortell meg noe gøy fra uken som gikk, da!? Hva var ukens høydepunkt? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse