Annonse

UKENS…

Yooo, darlings ♥

Uken er over allerede, og jeg sitter som vanlig igjen som et spørsmålstegn. Hvor pokker blir dagene av, hæ? 

Det er på tide å oppsummere uken som har gått!

NEDTUR:

Det har vært misforståelser i forhold til Dennis’ ferie, som resulterer i at min elskede mann ikke får fri denne uken. Det betyr Spania i en uke uten han, og jeg blir så lei meg av tanken. Jeg har gledet meg til vår årlige Spania-tur siden vi var der i fjor – vi koser oss alltid så til de grader på disse turene våre, og at han ikke skal være med er rett og slett nitrist. Jeg synes så synd på han, stakkars, som må jobbe denne uken.. Dette suger max!

Heldigvis er både mamma, Jon og min stebror på plass på «hytten» i Albir, så jeg skal nok få det max koselig likevel. 

INSTAGRAM:

@sweetbeautifulmess leverer virkelig et sweet beautiful mess, og jeg trekker alltid på smilebåndet når det postes et nytt bilde. Virkelig en profil som er verdt å følge, om du liker herlige farger og happy items. Love it!

LÆTTIS:

Hele gårsdagen er en eneste stor lættis!! Jeg ler fremdeles av hvor mislykket gårsdagen var, hahahha!

WANDERLUST:

Uansett hvor i verden, så lenge jeg finner en strand, noen palmer og sol. Denne ukens wanderlust har bare vært å komme seg dit sommeren befinner seg, og det spiller ingen rolle om det er et ekotisk reisemål eller et sant turisthelvete, haha. Jeg vil bare bort, og det ASAP! Hurra for boarding om 6 timer!! SYDEN here I come, wuuuhuuuu!

WANTIE:

Alt jeg går og tenker på om dagen, er ny leilighet, innredning og nytt stasj, og jeg vil bytte ut alt av servise med de fargerike herlighetene fra Melamine. Plastic fantastic, sier jeg bare, mens jeg gleder meg til å spise frokost i hagen fra en knallrosa tallerken. Jeg kjøpte litt i Rosendal, men jeg har lyst på enda mer, hehe. CRAVING:

Denne uken har jeg cravet frisk frukt, solskinn og basseng. Takk gud for at jeg vender snuten mot Spania og 30 grader om noen timer, for den sommeren i Norge er ikke mye å skryte av. I dag var det 10 grader i ellevedraget, og det er faktisk ikke ok, haha. Jeg er så lei av å fryse, så denne uken i solfylte strøk skal gjre godt!

LÅT:

Åh, Twista med Sunshine, ass. Superdigg låt med deilig rap – dette er feelgood all the way, som bringer frem gode gamle minner! Denne låten går på repeat om dagen, og jeg elsker den like mye nå som i 2004!

INSPIRASJON:

Pinterest og alt det vakre man får øye på.. Åh!

Jeg elsker dette inspoparadiset, og kan bruke flere timer på å scrolle meg side opp og side ned, mens jeg inspireres til tusen. Jeg har en bunch av bilder lagret i en mappe, som kommer godt med når vi skal gå i gang med innredning og dekorering i vårt nye, deilige hjem. Bare noen uker igjen til flytting nå, herlighet som jeg gleder meg!

Nå skal jeg ta en kjapp dusj før jeg setter kursen mot Gardermoen. Der møter jeg mannen som kommer fra Stavanger, og vi får heldigvis tid til en middag sammen før jeg reiser videre. 

Fortell om uken som har gått, da.. Har den vært fin?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse