Annonse

UKENS…

Aloha, darlings 

Søndag og greier.. En ganske så deilig en også, skal jeg fortelle dere, og det selvom jeg har klesvaskbonanza på agendaen. Dennis sitter jo uansett klistret til TV-skjermen, for i dag er det FOTBALLSØNDAG! Da kan jeg like greit vaske, haha.. Jeg får jo ikke kontakt med han, sååå.. LOL!

Her kommer en ny «ukens…»

INSPIRASJON:

Det er kun interiør og dekor som står surrer oppi hodet mitt om dagen, og da jeg kom over denne Marokko-inspirerte kollasjen, ble jeg veldig inspirert. Jeg tenker at det blir superfresht å gi soverommet en marokkansk touch, med herlig mønstermix og deilige materialer. BESTE INNKJØP:

Det er ingen hemmelighet at ukens beste innkjøp er den altfor herlige tiki-baren, som en leser fortalte meg at er en av de produktene på finn.no, som INGEN vil ha. Hahahah.. Bortsett fra oss, tydeligvis. Jeg ler meg ihjel! Selvfølgelig måtte den ende opp her hos oss! LOL!

WANDERLUST:

At jeg enda ikke har vært på Bali er helt på trynet, og jeg drømmer om å komme meg hit i nærmeste fremtid. Bali er fantastisk i følge alle jeg kjenner som har vært der, og jeg ønsker å oppleve både den herlige stemningen, og Luna2 Studiotel. Helsiken for et fresht hotell, helt i min gate – masse farger og kul wall art. Dette MÅ jeg oppleve!

INSTAGRAM:

@littlebigbell gir meg sååå mye inspo, spesielt når det kommer til interiør og fiffige løsninger. Bildene er fargerike, harmoniske og vakre, og jeg har rett og slett bare lyst til å hoppe inn i brukerkontoen, og bli der for alltid, haha!

CRAVING :

Bacon, bacon, baaaacoooooon!

Går det an å leve kun på bacon? Bacon er livet, jeg elsker bacon, og har bacon-cravings hele uken. YUMMY!

LÅT:

Denne deilige slageren fra 2008 er fortsatt like herlig å høre på, som den var for 7 år siden. Denne får meg i knallgodt humør, i tillegg til at den gir meg en real energiboost. Perfekt til vorspiel og når man trenger motivasjon mens man rydder. Høy fem for Estelle! Gotta love her!

TIPS :

Mens vi likevel er inne på bacon (HEHE) så må jeg bare tipse dere om den aller beste måten å steike bacon på. Dette er nok en metode mange av dere kjenner til, men selv ble jeg ikke kjent med denne før Bettyen viste sine bacon-kunster, på en av jenteturene våre. I stedet for å steike dem i pannen, legger du dem på et bakepapir på rist eller steikebrett, for så å slenge dem rett i ovnen på rundt 200 grader. Steik dem i ca. 10 minutter, eller til den er såpass stekt om du ønsker. Baconen smaker enda bedre, og i tillegg slipper du den kjipe steikelukten i hele cribben.

WANTIE:

Damn!! 

Har dere sett noen freshere dynetrekk?? Jeg MÅ ha.. Jeg bare MÅ!
Har dere noe spes dere ønsker å dele fra uken som gikk? Jeg blir jo så glad når dere forteller litt om hverdagen deres 

Talk later, fininger!

LØØØV 

Annonse