Annonse

UKENS…

Heia, finingene mine 

Har dere en fin søndag så langt? 

Jeg er straks på vei ut døren for å møte jentene, men først er det på tide å komme med en aldri så liten «ukens…»

WANDERLUST:

Denne ukens wanderlust er uten tvil Italia, nærmere bestemt Burano! FOR et sted! Og så så fargerikt da gitt!? Love it!

Historien bak de fargerike husene er veldig sjarmerende, for det var faktisk fiskerne på denne øyen som besluttet å male husene sine med lyse og freshe farger, slik at husene var lett å skille gjennom tykk tåke, da de kom hjem fra fisketur. Resultatet er en munter regnbuefarget by, med masse sjarm, kultur og historie. Fargene på husene har vært med de fastboendes familier i århundrer, og hvis de ønsker å male, må de velge farge fra et fargekart bestemt av regjeringen. Helt herlig, ikke sant? Her vil jeg bo!

RESTAURANTANBEFALING:

Åh! Ostebutikken her på Grünerløkka er den mest sjarmerende og romantiske restauranten man kan besøke. Og er man sånn som meg som ELSKER ost, er dette rene paradiset. Her var Dennis og jeg på date i går kveld, og det er få ting som er mer romantisk enn å nyte rødvin og god mat, på et bittelite bord med rødrutet duk. Helt magisk!

INSTAGRAM:

Det er vel ikke overraskende at enda en fargerik konto har inspirert meg denne uken, haha. @theconnoisseurofcute er en eneste stor og vidunderlig fargefest, og jeg blir alltid like inspirert av alle de sprudlende bildene som legges ut her. Hurra!

LÅT:

Okei.. Dette er det sjukeste jeg har hørt. Det vakreste, særeste og mest vidunderlige EVER! Disse damene gir deg gåsehud, det er helt forbanna RÅTT å høre på, og jeg vil bare høre denne fantastiske mixen om og om igjen. Dette er MAGI!!

CRAVING:

Grillmat er sommermat, og grillmat er så ubeskrivelig yummy! 

Denne uken har jeg hatt lyst til å grille hver eneste dag, haha, og grillen har virkelig fått kjørt seg. Jeg får vann i munnen av tanken.. Grillspyd, sommerkoteletter.. Mmmm… Give it to me!

BESTE INNKJØP:

Jeg kan ikke akkurat legge skjul på at jeg hoppet av glede da jeg fant så mange freshe stoff på Stoff & Stil. Nå skal jeg sy noen superfreshe puter til den nye leiligheten, og det er alltid kjekt å lage noe man ikke har sett andre steder. 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg hungover på Scanic Ørnen, etter en fantastisk bursdagsfeiring med de herlige venninnene mine i Bergen. Jeg husker fortsatt hvor dårlig jeg var dagen derpå, haha, men hvor vanvittig gøy vi hadde det. Hurraaaa for gode venner og hyggelige sammenkomster. Det er det beste som finnes!

Har dere noe kjekt å dele fra uken som snart er over? 

Nyt dagen, vakringer! Sees senere ♥

Kyss og Klem 

Annonse