Annonse

UKENS…

//Lokal tid: 08.31

Yoooo, darlings  

Dagene og ukene går i surr, og jeg tror jaggu jeg glemte forrige ukessammendrag. Stemmer ikke det? Her kommer i hvert fall en etterlengtet oppsummering av uken som snart er over. 

NEDTUR:

Det mentale sammenbruddet som rammet meg så kraftig tidligere i uken, var virkelig ikke noe særlig alright. Samtidig tror jeg at dette var noe jeg måtte igjennom før eller siden, for at kroppen endelig kunne si i fra at det var på tide å roe ned. Jeg vet ikke hvor mange ganger de fine vennene mine har sagt at jeg må huske å puste, for å unngå å møte veggen, og hver gang de har prøvd å advare meg har responsen fra meg alltid vært den samme; «jeg puster, jeg – null stress, dette går så fint så«. Å innrømme ovenfor meg selv at jeg faktisk møtte veggen, var det vanskeligste. Jeg skulle jo liksom ikke møte den riktig enda.. 

INSTAGRAM:

@bihterelis har en fargerik og reiseglad profil som alltid får meg i godt humør. De vakre bildene fra nydelige destinasjoner, får meg til å ville reise, og til å ta enda bedre bilder. Jeg elsker virkelig denne kontoen, og mener at alle bør følge denne brukeren.

LÅT:

Kanye, ass! 

Flashing Lights har alltid vært en favoritt, men det er altfor lenge siden jeg har hørt denne deilige låten. Det var først da vi var innom Urban Outfitters for noen dager siden, at jeg kom på at jeg må legge denne til i spillelisten. I butikken ble nemlig denne låten spilt på full guffe, og jeg tok meg selv i å bevege meg i takt til musikken rundt om kring i butikken, haha.

BESTE INNKJØP:

Ojojoj.. Det er vanskelig å bare velge én ting, for jeg har kjøpt så mye teit og festlig, haha.

Jeg er jo i himmelen hver gang jeg er på Urban Outfitters, f.eks., og det som ble med derfa er jeg veldig fornøyd med. Her snakker vi alt fra en Mac ‘n’ Cheese kokebok, et herlig 90’s datadyr, My Lille Pony figur, push-pop confetti, og andre morsomme bøker som bidrar til godt humør. Jeg gleder meg til å vise dere alt som blir hjem fra USA. Er det stemning for shopping-video? 

WANDERLUST:

Det er ingen andre steder jeg heller kunne tenke meg å være, enn akkurat her i California. Vi nyter hvert sekund, og det er så fantastisk å vite at vi skal være her helt til slutten av september. Jeg gleder meg spesielt mye til Las Vegas, og selvfølgelig til San Diego, hvor jeg omsider skal få klemme litt på Belinda igjen. Damn, jeg savner henne!

CRAVING:

Corona, Corooonaaa, Coroooonaaaaa! Hva er vel bedre enn en iskald Corona i strålende solskinn? Det er få ting som slår dette, og jeg blir rett og slett glad når jeg tar den første slurken rett fra flasken..

WANTIE:

Jeg har så sinnsykt lyst på en praktisk og flott garderobeløsning, i det lille rommet som skal brukes til en slags walk-in. Etter litt research, har jeg kommet frem til at løsningene fra Elfa er blant de aller beste og smarteste på markedet, og med det samme vi kommer hjem og har fått rotet på plass, går vi i gang med planlegging av garderobe. Er det noen av dere som har erfaring med Elfa?

Nå skal koffertene pakkes, for i dag bytter vi bo-område fra West Hollywood til Venice Beach. Vi gleder oss max, og spesielt til å vise et hav av bilder fra denne happy lokasjonen, og folkens? Stikk innom litt senere, for en ny YouTube-snutt. Det er jo søndag, vet dere, og vi har selvfølgelig en ny episode på lur. 

LOVE YA!

Annonse