Annonse

UKENS…

 

//Lokal tid: 23.45

Heisann hoppsann, vakre venner 

Det er på tide å oppsummere uken som har gått…

WANTIE:

Jeg sikler etter en vinyl record player fra Crosley og Urban Outfitters, og mener at denne herlige saken vil passe perfekt inn i vårt nye hjem. Jeg er aller mest keen på en rosa, men må nok forhøre meg litt med Dennis før jeg går til innkjøp av en sånn en. En platespiler som denne er jo egentlig helt rå uansett hvilken farge den har, så vi får se hva vi finner på UO her nede.

INSTAGRAM:

Hvis man kunne spise en instagramprofil, hadde jeg definitivt spist profilen til @aww.sam! Den er så yummy, innbydende og sweet på en og samme gang, og det er rett og slett en fryd å scrolle seg gjennom feeden. Love it!

LÅT:

Åh! Janet, ass. Jeg tror faktisk at hun må være en av mine soleklare favorittartister gjennom tidene. Jeg er så fan av så mye som ble laget på 80-tallet og 90-tallet, og det er liksom noe magisk over både musikken og musikkvideoene. Her er det ekte smil som gjelder fremfor cheesy moves og naken hud, og jeg elsker virkelig denne sangen. En mer oppløftende, glad og positiv låt skal du lete lenge etter..

WANDERLUST:

Som jeg nevnte forrige uke, så er det vanskelig å finne et annet drømmereisemål enn de herlige stedene som finnes her nede. Palm Springs er dog et sted jeg enda ikke har nevnt her på bloggen, men som jeg lenge har hatt lyst til å besøke. Denne destinasjonen er lagt inn i reiseruten, og hjelpes som jeg gleder meg til å oppleve denne ørkenbyen som ligger i Riverside County.

Er det noen av dere som har vært her før? Isåfall blir jeg kjempeglad for tips til hva vi bør oppleve mens vi er her. 

VINNERE:

Det er på tide å kåre noen herlige vinnere, som stikker av med hver sin krøllstav fra MAST. Supert om dere sender adresse til meg på mail (kristin@styleconnection.no), og så sender jeg krøllstavene til dere med det samme jeg er tilbake i Oslo. Grattis, darlings!

 Agnes Nilsen
 Marita Petrine
 Ingvild H
 Frina Frøseth
 Maria Hammer
 Cecilie Lekven Larsen
 Thea Martine Iversen
 Merete Karlsen
 Ingvild Liseth
 Anette Granberg

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var vi på fotballkamp i London, og det var en helt vill opplevelse. For første gang i historien kunne jeg si at fotball var gøy, og det var virkelig noen nervepirrende 90 minutter. Dette her må vi gjenta om ikke lenge!

CRAVING:

NAM!

Bagel og cream cheese er typisk her i USA, og det er faktisk noe av det beste jeg får. Så lenge det er everything bagel, riktignok.. Hjelpes så yummy den bagelen der er, og det er dette jeg har gått og cravet denne uken. Hvorfor i alle dager har vi ikke den type bagel hjemme i Norge? 

Hvordan var forrige uke, vakringer? Har dere det fint der hjemme?

Nå er det natta for oss – vi er helt skutt, haha. 

Klem i fleng 

Annonse