Annonse

UKENS…

Lokal tid: 00.36

Hallaisen, darlings 

Så deilig å se at så mange av dere deler deres villeste sex-locations! Dette kan vi alle hente masse inspirasjon fra, og jeg digger det. Høy fem og tommel opp for dere!! You guys rock my world, og det håper jeg dere vet!

Det går litt i surr med disse ukesoppsummeringene.. Jeg vet for å være helt ærlig ikke hvilken dag det er i dag, men en slik oppdatering slår aldri feil, sant vel? 

Here we go! 

CRAVING:

Er det noen av dere som har smakt poke? Da jeg var på Hawaii, presenterte min kjære Morten meg for poke, og jeg har siden den gang cravet dette. Det er først nå, på denne USA-turen, at jeg omsider har kommet over skikkelig god poke, og jeg har bestillt dette ved hver mulige anledning. 

Poke er altså en slags salat, som veldig ofte serveres som en forrett på Hawaii. Den består av rå tunfisk som er marinert med salt, soyasaus, sesamolje og hakket chili, og det smaker helt vidunderlig. Nam, naaaam, NAAAM!!!

HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om at denne ukens høydepunkt var å se Belinda igjen. Hun gir de beste klemmene ever, og de klemmene har jeg savnet noe så vanvittig. Herregud for et deilig gjensyn, og jeg gleder meg max til dinner & wine med henne i morgen. 

WANDERLUST:

Kall oss gjerne både gale og rare, men vi lengter sååå mye tilbake til Vegas, at det verker i hele kroppen. Vi hadde det så hinsides gøy de dagene vi tilbragte her, og vurderer faktisk å dra tilbake til helgen. Hva Las Vegas gjør med en, ass.. Dette er virkelig verdens beste by, og både Dennis og jeg elsker denne sære plassen like mye.

Dere skal faktisk ikke se bort i fra flere oppdateringer fra denne harry og deilige plassen, haha!

 

LÅT:

Jeg digger Frank Ocean.. Han leverer så vanvittig mye bra, som låten under her. «Super Rich Kids» er egentlig ganske trist, men teksten fenger og får deg til å tenke, mens du nyter en deilig stemme og en superdigg beat. 

INSTAGRAM:

@candyminimal byr på fargerik minimalisme, og jeg ELSKER det. Bildene er enkle, men hjelpes så herlige og ikke minst inspirerende. Dette er absolutt en man bør følge, om man liker fargerik prettiness. 

LÆTTIS:

Okei.. Amerikanere er ikke som nordmenn, og det fikk vi virkelig kjenne på i går.

Vi nordmenn har jo en tendens til å bli både livredde og skeptiske om fremmede mennesker tar kontakt med oss, og det er jo i mange tilfeller helt uaktuelt å slå av en prat med en eller annen random. Nordmenn flest er jo litt sære sånn sett, men det er virkelig ikke amerikanerne, og i går kom vi altså i snakk med en funny og energisk type i 50-årene, som beundret kameraet som hang over skulderen min.

Det tok ikke lange tiden før han hadde skravlet hull i hodene våre om både løst og fast, mens han smilte fra øre til øre. Før vi visste ordet av det satt vi og spiste en god lunsj sammen med denne crazy mannen, mens vi hørte på alle de sjuke historiene han hadde å fortelle. Om alt var sant er jeg ikke helt sikker på, men om det stemmer, kan fyren snakke 24 ulike språk flytende, spille Playstation med føttene, og skrive med begge hender, i tillegg til å være jagerflypilot, fallskjermjæger, hippie OG akupunktør. Hahaha, jeg ler enda. FOR en type!

BESTE INNKJØP: 

*Kremt, kremt*.. Vi har shoppet veldig mye! Både ting vi trenger, men også morsomme, skjønne små gjenstander, og ting som bringer frem smilet. Disse kortene måtte jeg bare ha, og jeg er fortsatt veldig fornøyd med at vi gjennom den kalde høsten, kan sitte inne og spille kort som er kledd i såpass freshe farger som det her. Hurra!

WANTIE/INSPIRASJON: 

Vi trenger noen freshe nattbordlamper på vårt nye soverom, og jeg er på jakt etter noen som skaper det perfekte uttrykket. Jeg har sett flere råfine lamper på Urban Outfitters, og er ganske sikker på at valget faller på en av disse. 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg videoen fra Vixen Blog Awards 2013, og siden det ikke er sånn altfor lenge til det er duket for en ny runde blogg-craziness, passer det jo veldig fint at jeg deler videoen fra Vixen Blog Awards 2014 med dere i dag. Jeg er så spent på hvem som ender opp som semifinalister, finalister, og hvem som faktisk stikker av med de ulike prisene. Åhåj…  

Nå tar vi kvelden, vakringer!

Sees senere 

Annonse