Annonse

UKENS…

Hei igjen, fininger ♥

Har mandagen behandlet dere bra? 

Vi er jo snart ferdig med ukens første dag, og jeg tenkte det var på tide å oppsummere uken som gikk. Dette var ukens ditt og datt…

 

GLADMELDING:

Dennis og jeg klinker i gang med et helt eget talkshow i slutten av januar, og vi er overveldet over responsen. Det er helt rått å se at dere er like giret som oss, og vi gleder oss gløgg ihjel til å komme i gang.

Vi kommer til å ta opp en haug av både aktuelle, interessante, morsomme og ikke minst viktige temaer, og alle ønsker dere har sendt inn så langt bli tatt i betraktning. Her skal vi snakke om alt fra stalking og kjærlighetssorg, til intimbarbering og verdenskatastrofer, så vi både tror og håper at vi kan inspirere og underholde mange der ute. HURRA!

Talkshowet kommer til å sendes på vår YouTube-kanal hver onsdag klokken 18.00, så det er bare til å glede seg! Dette blir jo nesten SnikkSnakk all over again, dessverre uten min deilige Belinda, da hun har valgt å flytte laaaangt bort (BUUHUUU), men jeg tror det kan bli gøy med ulike synspunkter fre begge kjønn, yay!

MIDDAGSTIPS:

Er en superdigg wok/gryte med en haug av digge grønnsaker, masse chili og hvitløk, marinert svinekjøtt i strimler, kokosmelk, hermetiske tomater og risnudler. Vi har akkurat spist nettopp dette, og herlighet så yummy det var. 

Du trenger følgende ingredienser:

Minimais // Rødløk // Vårløk // Hvitløk // Paprika // Sukkererter // Gulrøtter // Brokkoli // Kokosmelk // Hakkede tomater // Chili // Risnudler // Strimlet svinekjøtt

Dette gjør du:

Kutt opp 1 stk. chili og 2 fedd hvitløk i tynne skiver. La det surre i litt olje i wokpannen, før du tilsetter strimlet svinekjøtt, salt og pepper. La det steke og surre i noen gode minutter før du tilsetter resten av grønnsakene som du har hakket opp på den måten du måtte ønske. Tilsett deretter en halv boks kokosmelk og en hel boks med hakkede tomater, og la det koke i ca. 10 minutter. Serveres på en seng av risnudler!

NAM!

INSTAGRAM:

Jeg har inkludert @styudiodiy i en tidligere ukensoppsummering, men jeg blir så happy av det hun legger ut, at jeg bare blir nødt til å dele denne Instagramkontoen enda en gang. Se på den fargefesten under her da… Konfeeeettiiiiiiiiiiii!

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor jeg forteller litt om jeg ikke lenger klarer å sitte her å se på hva som skjer i Hellas, uten å dra nedover for å bidra. Som dere kan lese i innlegget, ønsker jeg nå å bruke min stemme til noe jeg ser på som svært viktig, og formidle en historie som for håpentligvis vil engasjere enda fler. 

Jeg håper dere vil bidra, enten økonomisk eller ved å sende ull til meg som jeg kan ta med nedover. Mer info finner dere HER. Jeg ser at mange av dere allerede har sendt mail/melding til meg, og jeg svarer dere alle fortløpende. Tusen takk for deres engasjement!

A terrified child clings to a rock on the shore as a group of Syrian refugees arrive on the island after travelling by inflatable raft from Turkey. The Eastern Mediterranean route from Turkey to Greece has overtaken the central Mediterranean route, from North Africa to Italy, as the primary one for arrivals by sea. From January to June this year, 68,000 people arrived in Greece, compared with 67,500 in Italy, accounting for nearly all the arrivals in the period.

HØYDEPUNKT:

Er uten tvil turen til København, hvor vi feiret min vakre venninne, Tonje! 

Herregud så gøy vi hadde det, og jeg er søren meg fortsatt støl etter all dansingen natt til lørdag. Herregud for en bra fest og feiring – helt RÅTT! 

SNAPCHATS:

Hehehe!

Jeg har like så greit samlet de siste snapsene i en liten video til dere, og for de av dere som gikk glipp av bukseproblematikken, kan dere få gleden av å se dette her i denne lille snutten. Det burde søren meg ikke være mulig, ass, haha! 

WANDERLUST:

Åhåj som jeg lengter etter sol og varme!

Ta meg til kritthvite strender og svaiende palmer, sier jeg bare… Og aller helst til Fillippinene ♥ Har noen av dere vært der? Dette er en destinasjon som står høyt oppe på listen over steder jeg ønsker å besøke. 


Foto: Roadlessandy

Er det forresten noe dere savner i disse ukesoppsummeringene? I så fall er det bare til å gi en liten lyd, så skal jeg inkludere de punktene dere savner i neste runde.

Nyt kvelden, fininger!

Klem i fleng ♥

 

Annonse