Annonse

UKENS…

God morgen, fininger! Happy Sunday ♥

Først og fremst så må jeg bare si tusen takk for utrolig mange fine tilbakemeldinger det siste døgnet. Dere er de skjønneste jeg vet om, om min aller største inspirasjon og motivasjon. Trenger ingen pris jeg, vett… Som jeg skrev i går, så har jeg vunnet de beste bloggleserne i verden, og det er dette som faktisk betyr noe ♥

Hva sier dere? Skal vi oppsummere uken som snart er over, eller? 

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg på den faste plassen min ved kjøkkenbordet. Morgenkaffen har kommet i koppen, og jeg skal snart gå i gang med å lage litt frokost. Jeg titter ut vinduet for å nyte synet av solskinn og snø, og tror dere ikke at det plutselig kommer en haug av politi i «Swat-stil» med skuddsikre vester og hele pakken inn i bakgården her? Altså… Hva i alle dager er det som skjer her? 

WANDERLUST:

Det begynner å krible godt i reisefoten, og alle destinasjoner i Karibien står øverst på listen. Et av stedene som virker helt fantastisk er Curaçao! Bare SE på det her… Fantastisk, ikke sant? Jeg kunne virkelig kost meg gløgg bak kamera i hovedstaden Willemstad – noe så fargerikt og deilig skal man lete lenge etter! Er det noen av dere som har vært i Curaçao?

INSTAGRAM:

@__ehunter leverer bilder som får deg til å drømme deg bort til hvite strender, sommer og palmesus. Hele kontoen har en herlig harmoni, og bildene er av ypperste kvalitet. Denne kontoen anbefales på det aller sterkeste!

LÅT:

Fra å være en som absolutt ikke digger Justin Bieber, til å bli en JB-lover! Hva skjedde med det, egentlig? 

«Sorry» har vært inkludert i en tidligere ukesoppsummering, men den må faktisk bare bli med enda en gang, da jeg aldri, aldri, aaaaaldriiiii får nok av denne låten. Jeg kan høre på den om og om igjen, uten å bli lei. 

HAPPINESS IS…:

Åh!

Nå lengter jeg etter sommeren… Til tørr asfalt og duften av nyklippet gress. Det må være den deiligste duften ever!

OUTFIT:

Jeg burde jo klart å ta noen bilder av det noe spitzy antrekket jeg gikk for på Vixen Blog Awards, men siden kameraet ble liggende hjemme, må jeg lånde bilder fra Minmote.no og Vixen.no.

Flere av dere har spurt hvor toppen er fra, og jeg kan med glede si at dette er en body/badedrakt fra StyleConnection som kommer i februar/mars. Juuuuhuuuu! Bare til å glede seg! Jeg fikk mange komplimenter for både sko og hår, haha, og det er liksom noe med Buffalo som vekker gode minner blant dem på min alder. Noen mener selvsagt at jeg så ut som en fjortis, og det er helt innafor. Et slikt antrekk er det ikke alle som liker like godt, haha.MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor jeg skriver om mine bekymringer for den skremmende utviklingen i dagens samfunn. Utviklingen innenfor normaliseringen av plastisk kirurgi, og jeg er så glad for at denne teksten var mest lest i uken som snart er over. Håper den fortsetter å spre seg i sosiale medier, slik at budskapet når ut til enda flere jenter. 

Er det virkelig riktig at jenter på 18 år skal være full i botox, restylane og what not? Er det virkelig riktig at man skal føle seg unormal som normal i dagens samfunn?

CRAVING:

Altså, haha… Vi har gått til innkjøp av toastjern, og slike 90-talls toast er så skremmende godt. Jeg kommer til å gå så mye opp i vekt fremover, for slike toast får jeg bare ikke nok av… Lyst brød, masse ost og masse krydder. YUUUUMMYYYYYY!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Kunne jeg by på en outfitpost. Valget av jakke tyder på at det var litt mildere på denne dagen i fjor enn i år, for skinnjakke i 12 minusgrader er fysisk umulig, haha. Hva tenker dere om slike innlegg? Er antrekksbilder unødvendig, eller liker dere slike innlegg innimellom? 

Sees senere, lovelies!

Nå må vi følge med på hva som faktisk skjer i bakgården her… Dette er jo litt skummelt, wææææææ!

SMASK

Annonse