Annonse

UKENS …

God kveld i stuggu, hotties ♥

Mandagen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å oppsummere uken som gikk!

CRAVING:

Denne uken har jeg cravet både lollipop og vannmelon. Sistnevnte har jeg enda ikke fått gleden av å smake på, så det blir jeg nødt til å gjøre i morgen. Jeg MÅÅÅ ha vannmelon NÅ!

WANTIE:

En personlig assistent! En potet som kan brukes til alt. Anyone? Haha!

WANDERLUST:

Jeg drømmer om å oppleve blomstringen i vakre Hardanger, og kunne virkelig tenke meg til liten tur allerede neste helg. Norge, ass.. Og alle de vakre stedene vårt praktfulle land har å by på. Når er blomstringen i Hardanger egentlig? Typ nå? 

LÅT:

Paper Aeroplane er en av mine all-time favorites, og denne sangen er uten tvil en av de mest ultimate chill out låtene. Denne snurrer på repeat i bakgrunnen nå – virkelig en superdigg søndagslåt ♥

LÆTTIS:

Hahaha, okei.. Jeg får ikke nok av funny updates på min favorittprofil på Instagram; Fuckjerry! Og denne uken har jeg ledd like mye av oppdateringene som forrige uke. Den under her tar knekken på meg. LOL!!

INSTAGRAM:

Katgaskin frister alltid med fargerike bilder, palmer og pineapples. Jeg får ikke nok av bildene hennes, selvom profilen kan bli litt ensformig til tider. Jeg elsker bildene uansett – de bringer alltid frem et smil på leppen.

FINESTE KOMMENTAR:

Jeg setter så ubeskrivelig stor pris på alle kommentarer, men noen av dem gjør meg ekstra glad.. Sånn som denne under her.. Åh, hjertet mitt smelter! Det er så stort å være til inspirasjon! Takk ♥

«Stilen din Kristin😍 Farger er livet, elsker selv å kle meg i noe sykt fargerikt og bare spanne forbi de grå og svart kledde menneskene i byen min. Å kle seg i farger har gitt meg selvtillit jeg ikke viste at jeg hadde, og det føles så bra. Stå på Kristin, du er en vandrende inspirasjon for mange. Ha en fin fag pena💜💚💙💛❤️️»

Snakkes i morgen. Sov godt når dere kommer så langt!

SMASK

Annonse