Annonse

UKENS…

Hei igjen, mine fine ♥

Jeg sitter her i sofakroken og blogger for harde livet, mens Dennis sitter og hyler og skriker til fotballen som snurrer på TV’n. Det er Arsenal VS. Chelsea, og det koker, skal jeg fortelle dere. Arsenal ligger nemlig under med ett mål, og mannen er ikke blid, haha. 

La oss ta en titt på uken som snart er over…

CRAVING:

Jeg har sååå lyst på sommer, sol, og watermelon sangria! Yum!

WATERMELON-­STRAWBERRY SANGRIA, Bobby Flay, Barbecue Addiction: Bobbyâ??sBasics/Bobbyâ??s Basics: Simply Skewers, Food Network, Watermelon, Strawberries, RoseWine, Vodka, Orange Juice, Orange Liqueur, Orange, Lime
//Foto: Tumblr

WANDERLUST: 

Jeg er alltid klar for å komme meg ut på tur, og denne uken er det nok en gang USA som står høyt på listen. Både Dennis og jeg har lenge drømt om å kjøre Route 66, og jeg tviler ikke på at de aller fleste av oss har ført opp denne ruten på bucketlisten.

Er det noen av dere som har kjørt denne strekningen før, og som har noen tips til hvilke steder man absolutt må få med seg på denne turen?Roue 66 sign in road by a Diner in the desert


HØYDEPUNKT:

Kvelden i går, ass… 

De beste kveldene er de man deler med dem man er så innmari glad i, og det hele toppes om hyggelig samvær kombineres med deilig mat. I går var det altså duket for tropisk tapasaften med jentene her i cribben, og det ble både latter, dansing og skåling, før vi tok en tur ut på byen. Jeg kjenner det godt i dag – hjelmen er ganske trang, men det spiller ingen rolle, når man sitter igjen med så mange fine minner. 

FAVORITTPRODUKT:

Jeg får ikke nok av de deilige produktene fra CLEAN! På badet har jeg både duftlys og duftpinner i denne serien, og den friske og rene duften er rett og slett vidunderlig. Parfymen er også et must i samlingen, og denne er en av mine absolutte favorittet. Love it!

INSTAGRAM:

@beacysummerlife samler sammen en haug av herlige og sommerlige bilder, som får det til å krible i reisefoten. Man får umiddelbart reiselyst av å scrolle seg gjennom feeden, og det går ikke an å ikke like bildene som publiseres her. Jeg kjenner at jeg blir helt nødt til å komme meg ut på reise… Jeg bare må!

BLOGGER:

Det er ikke mange blogger jeg leser fast, men et par-tre stykker må jeg titte innom hver dag. Grunnen for at jeg tiltrekkes, er den vanvittige kvaliteten og en fantastisk helhet, og en blogger som er ekstremt gjennomført er Cath in the City. Bildene er uimotståelige, tekstene er velformulert, og den totale pakken er rett og slett rålekker. Vi har helt forskjellig stil, men selv om hennes antrekk og interiør ikke appellerer til meg, blir jeg likevel svært inspirert av bloggen i sin helhet. Kvalitet er alfa omega, og det finner man i bøtter og lass på Cathrine sin blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LÅT: 

Herregud så lyst jeg har til å danse når jeg hører denne låten.

«I Don’t Like it, I Love it» er og blir en favoritt på spillelisten min, som er perfekt å høre på når man tusler rundt, når man er på fest, eller når man skal svinge seg rundt med mopp og støvsuger. Hurra!

LÆTTIS:

HHahahahhahaha, jeg dævver av det her. Dere vet disse «Be Like Me-testene«? Vel, be like me, sier jeg bare, haha. I følge denne testen sjekker jeg altså ikke inn på Facebook når jeg er på sykehus, siden jeg ikke er en attention seeking person, og her traff de jaggu spikern på hodet. Det er nemlig det dummeste jeg ser… At folk sjekker inn på sykehus, UTEN å ville fortelle hva som er galt, når noen spør i kommentarfeltet. Herregud så dumt!

TANKE:

Jeg tenker så altfor mye på at blogglisten florerer med så ekstremt mange dårlige forbilder for unge jenter, og det gjør meg så vanvittig bekymret. Falske idealer, plastikk herfra til Hollywood og tilbake, og meninger og oppfatninger som ikke burde nå ut til så mange mennesker. Det skremmer meg, og jeg aner ikke hvordan jeg best mulig kan gjøre noe med dette som jeg ser på som et stort problem, uten å tråkke noen på tærene… *tenke tenke*!

MEST LESTE INNLEGG:

Innlegget hvor jeg tipser om hva dere kan gjøre for at forholdet blir litt mer spenstig, falt visst i god smak hos dere. Det gleder meg! Håper disse tipsene kommer godt med i tiden fremover, og at forholdet blir tatt til et helt nytt nivå, haha. 

ROMANTIKK I KOMMENDE UKE: 

Dennis og jeg har bestemt oss for at vi skal sette av en dag hver uke, hvor vi skal fokusere på oss, og hvor vi virkelig skal pleie kjærligheten. I morgen skal vi på date! Vi skal ut opp fra sofaen og ut av huset, og la telefoner ligge igjen hjemme. Først blir det middag på en av våre favorittrestauranter, og etter mat og vin skal vi på stand up. Kevin Hart er i Oslo for pokker, og i morgen er det altså duket for et ellevillt show med denne fantastiske fyren. Han er så sjukt funny!

GLADMELDING: 

Jeg kjører et ellevillt salg i nettbutikken, og nå kan dere sikre deres favoritter til hele 70% rabatt. ALLE varer er satt ned i pris, så go crazy bananas med TIDENES januarsalg! WUUUHUUUUUU ♥

 

Har dere hatt en fin helg, skjønninger? 

 ♥

Annonse