Annonse

UKENS…

Mandag…

Blir dere behandlet bra av ukens første dag? 

Jeg er stresset og støl, haha. Jeg danset så masse på lørdag at jeg nesten ikke klarer å bevege meg, og det verker verst i ryggen. Det er nok fordi jeg på et tidspunkt trodde jeg var like flink til å danse som damene i musikkvideoen til «Sorry» av JB, og når man går og kryper langs gulvet og vrikker og humper stumpen opp og ned, skjer det visst noe med rygg og hofter. La oss kalle lørdagen en eneste lang treningsøkt, haha!

Det er på tide å oppsummere uken som gikk… 

INSTAGRAM:

@wildisles har en av de nydeligste profilene jeg har sett på Instagram, og jeg elsker alt som publiseres her. Deilige farger, deilige bilder! De fleste jeg inspireres av på Instagram, er dem som får meg til å ville bestille en flybillett, og bare komme meg ut i verden. Det er så mye jeg vil se… Det er så mye jeg vil oppleve, og jeg gleder så ubeskrivelig mye meg til neste tur!

 

HAPPINESS IS…:

MEST LESTE INNLEGG:

Innlegget hvor jeg viser dere antrekkene jeg var iført for seks år siden, slo visst virkelig godt an hos dere, haha. Godt å se at jeg kunne bidra til en god latter og et smil om munnen! Det er så villt å se hvordan stilen har forandret seg med årene, og dere skal vite at jeg ikke mente å disse noen som går kledd sånn som dette, i innlegget mitt. Jeg mente bare at jeg ikke kunne vært fresh i disse antrekkene i dag, og at klær og fargevalg ikke gjenspeiler min personlighet. 

CRAVING:

Hele uken har jeg cravet fastelavensboller, og selvom det ble relativt kvalmt sist jeg fikk (bokstavelig talt) trøkket dem inn i kjeften, har jeg likevel ikke gått lei. Jeg kunne spist fastelavensboller i en hel måned, for pokker, haha! Herregud så skremmende yummy!

QUOTE:

WANDERLUST:

Jeg har hatt Cuba på listen tidligere, men må inkludere denne destinasjonen i denne ukens oppsummering. Å oppleve Cuba slik det er idag, et land hvor tiden kan se ut som den har stått stille i over et halvt århundre, må gjøres før det er for sent, og at Cuba er i endring er det ingen tvil om.

En rundreise i Karibien ville vært helt magisk, så nå skal vi faktisk prøve å legge opp til en måneds lang reise i disse idylliske omgivelsene, hvor steder som Cuba, Jamaica, Curaçao og Trinidad & Tobago står på planen. Nå er jo det store spørsmålet når på året man bør legge ut på en sånn tur, og hvor lang tid man trenger på de ulike destinasjonene. Tips taes i mot med stor takk og et slengkyss ♥


//Foto: Pinterest

WANTIE:

OMG! 

Disse hælene MÅ Jeg ha. Jeg har faktisk aldri sett noen freshere heels i hele verden, DAMN!


LÅT:

Åh! Denne gamle, festlige låten her har gått rett inn på party-spillelisten. Denne ble blant annet spilt på full guffe på festen til Morten i helgen, og sangen bringer frem deilige minner fra russetiden i 2005, haha. Jeg husker så godt at vi suste rundt i bilen vår med denne sangen på max, med vinduene nede sånn at alle kunne legge merke til hvor kule vi var, haha! Deilig tid – deilig låt!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var det søndag, og da lå jeg like strak ut på sofaen som jeg gjorde i går. Med pizza, smågodt og cola innenfor umiddelbar rekkevidde, haha. Slappe junk-søndager, ass… Det er faktisk noe av det aller beste!

Nå må jeg få gang på alle de tusen tingene som står på to do-listen, så da snakkes vi litt senere ♥

SMASK

Annonse