Annonse

UKENS…

God kveld i stuggu, fininger!

Denne dagen har vært så fin på tross av hangover, og vi klarte til og meg å få oss opp av sengen, og ut i fineværet. Nå ligger vi i sengen og hygger med godteri og film, og det er på tide å oppsummere uken som gikk!

WANDERLUST:

Nå begynner jeg å crave «hytten» i Albir i Spania… Jeg gleder meg såååå til vi skal tilbake til denne herlige sydenperlen, sammen med hele familien. Kjærleik!

IMG_0990

571707-12-1449055932365

571707-12-1449057776038

HØYDEPUNKT:

Bare det å tilbringe en langhelg i Bergen er et eneste stort høydepunkt i seg selv… Spesielt når solen skinner fra skyfri himmel. Denne helgen har vært helt magisk, og jeg blir litt trist av tanken på at vi reiser hjemover i morgen. Jeg har så mange fine venner her borte som jeg savner hver dag i Oslo, men da er det godt å vite at de ikke er lenger unna enn en liten flytur.

IMG_5554

LÅT:

Fy fader så trist det er at Prince døde tidligere i uken… Han har gitt ut så mange RÅ låter, og 1999 er en av mine solekare favoritter. Denne låten får meg til å ville danse meg ihjel!

NEW IN:

Det nyeste og beste tilskuddet til hjemmet, er verdens beste printer, som printer ut bilder i en latterlig bra kvalitet. Jeg vil printe ut hele livet mitt på dette printeren, haha, og på den her skal jeg printe ut både store og små bilder til mine nye lokaler. Jeg skal nemlig ha en svær bildevegg, og til den trenger jeg masse fargerik happiness.

IMG_3785

INSTAGRAM:

@studiobicyclette leverer prettiness på høyt nivå, og hele feeden er både inspirerende og vakker. Deilige pasteller er en gjenganger, and I love it!

PicMonkey Collage

DIGGESTE MÅLTID:

Fy søren så yummy! Da vi var hos Caroline og Anders på fredag, fikk vi servert vegansk nachos til middag, og det sier jo bare litt om hvor omtenksomme og fine venner vi har. De er ikke veganere selv, og da betyr det ekstra mye når en vegansk rett kommer på bordet. Dette smakte bedre enn nachos med vanlig kjøttdeig, og den hjemmelagete salsaen var noe av det beste jeg har smakt. Nam!

IMG_5493

DIGGESTE ØYEBLIKK: 

Var uten tvil minuttene jeg tilbragte i badekaret her på hotellet, før jeg ble så varm at jeg ble kvalm, hehe. Badekar er så sjukt digg når man klarer å slappe helt av, og bare ligge der og kulan max.

IMG_5477

BUTIKK:

Heheheh!

Ukens butikk er Plantasjen. Plantasjen er faktisk livets butikk. Jeg burde søren meg blitt ambassadør for Plantasjen, ass…

IMG_5330

IMG_5332

SPILL:

Okei… Anti Human må være det morsomte og sjukeste spillet i historien, og det ble sjukt mye latter da vi spilte dette hos Caroline og Anders på fredag. Jeg er for fyllesjuk til å forklare hva spillet går ut på, så derfor har jeg hentet følgende informasjon til dere, haha:

«Foran hver runde stiller en spiller et spørsmål fra et svart kort, og alle svarer med sitt morsomste hvite kort.

I Anti Human starter spillet med at alle spillerne trekker 10 hvite kort hver. Personen som har vært på do sist starter spillet som Kortsjef, og trekker et svart kort, som han deretter leser opp høyt for alle. Deretter svarer alle andre med sitt morsomste hvite kort ved å legge det med tekstsiden ned og gir det til Kortsjefen. Kortsjefen blander alle svarene og leser dem opp høy for spillerne. For full effekt anbefales det at man leser opp det svarte kortet på nytt for hvert hvite svarkort. Kortsjefen velger deretter det svaret han liker best, og den som har lagt ut kortet får 1 poeng. Etter runden blir en annen spiller Kortsjef. Man skal alltid ha 10 hvite kort på hånden, så etter hver runde trekker man det antall kort man har spilt ut i foregående runde.»

IMG_5500

FAVORITTANTREKK:

Jeg er ikke den som digger å kle meg opp i kjole når jeg skal på fest, og da er en sexy skjorte, skinny jeans og høye hæler et perfekt alternativ. Det er passe pyntet og edgy, og jeg føler meg alltid veldig vel iført denne kombinasjonen.

Jeansen er fra Monki, hælene fra Aldo, og skjorten fra egen kolleksjon HER.

Untitled

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg så heldig som fikk tilbringe en hel dag på Hundeskolen Veiviseren, i anledning Førerhundens dag. Som den hundeelskeren jeg er, var dette virkelig et høydepunkt, og jeg glemmer aldri hvor spesielt det var å bli ledet av en førerhund gjennom en hinderløype i skogen, mens jeg ikke så noe som helst. Herregud så heldige vi er, vi som har synet intakt.

571707-11-1429805530472

571707-11-1429805582484

571707-11-1429805564944

Nå logger jeg av her, så da vil jeg bare ønske dere en helt nydelig søndagskveld… Hva har dere gjort i dag?

I LOVE YOU ALL ♥

Annonse