Annonse

UKENS…

Happy Monday, lovelies!

Vi er på plass i Rosendal, og ankom sent i går kveld. Sent, men akkurat tidlig nok til å rekke invitasjonen til en himmelsk 3-retters middag i Baroniet. Dette ble en spesiell opplevelse… 4 små, runde bord, 8 gjester, levende lys og klassisk musikk. Dere kan jo tro at pensjonisten i meg både ble rørt og lykkelig, haha. Dennis syntes nok at dette var litt i overkant, men hyggelig ble det likevel.

Etter middag sjekket vi inn på Avlsgården her i Baroniet, og nå kribler det i fingrene etter å vise dere hvor himla koselig det er her. Jeg skal nok dele litt bilder senere i dag, men først må vi ta fatt på en oppsummering av uken som gikk.

UKENS TILBAKEBLIKK:

Åh! Ibiza… I 2014 ferierte vi her, og i dag drømmer jeg meg litt bort, mens jeg titter på bildene jeg delte for to år siden. Dalt Villa er så himla sjarmerende, og Ibiza generelt er en perle man uten tvil bør besøke noen ganger i løpet av livet.

571707-7-1406664977698

571707-7-1406664876458

571707-7-1406664891657

571707-7-1406664883927

571707-7-1406664906135

UKENS INSTAGRAM:

You know what I like… Farger, farger og after farger! @abbeyeilermann leverer happiness all the way – HURRA!

PicMonkey Collage

UKENS HOTELL:

(Sponset opphold) Clarion Oleana i Bergen har blitt vårt andre hjem, og vi elsker å tilbringe tid her når vi er på besøk i byen mellom de 7 fjell. Det er mange hoteller å velge mellom i Bergen, men ingen rekker Oleana til anklene, når det gjelder interiør eller service. Alle fargene gjør meg ekstremt happy, og de ansatte tar vanvittig godt vare på alle gjestene sine. Om dere skal til Bergen, vet dere hvor dere skal sjekke inn – dette hotellet midt i hjertet av Bergen, slår alt!

IMG_1551

IMG_1554

IMG_1555

IMG_1552

UKENS MEDIA:

Jeg har vær i kontakt med både Se & Hør og Aftenposten denne uken – to vidt forskjellige saker, men begge verdt å lese 😉

Skjermbilde 2016-07-18 kl. 22.10.34

Skjermbilde 2016-07-18 kl. 22.14.00

UKENS CRAVING:

Vegansk makaroniburger med ost?? Halleluja! Dette skal jeg lage med det samme vi kommer hjem. Hallo i luken, liksom… Makaroniburger? YUMMY!

PicMonkey Collage

UKENS BILDE: 

Nå begynner dere kanskje å bli lei av å høre meg mase om hvor flott jeg synes Norge er, men altså… Se på det her! Når til og med omgivelsene over fjellovergangene er så vakre som dette, kan man ikke unngå å skryte litt av vårt vakre land. At roadtrips i Norge gjør en glad, er det i hvert fall ingen tvil om!

IMG_1514

UKENS HØYDEPUNKT:

På fredag var vi på gårdsbesøk – Dennis, Fokus og jeg, og dette ble en fantastisk opplevelse. Endelig var det tid for besøk hos Live som står bak bloggen Gardsfruene, og vi fikk pratet både mye og godt rundt veganisme, kjøttindustri og gårdsdrift. Vi deler mange av de samme meningene, og flere tanker, info, samt et vanvittig bildedryss er like rundt hjørnet.

IMG_1510

IMG_1505

IMG_1450

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg 10 kjappe fakta med dere… Kanskje noen av dere ikke har lest disse punktene? I så fall får dere muligheten en gang til… Er er altså 10 ting om meg, som dere kanskje ikke visste!

571707-11-1437211846382

1. Selvom jeg er samboer med Dennis og dermed får masse tid til prat og kos, ringer vi likevel ekstremt mye til hverandre. Jeg overdriver ikke når jeg sier at vi ringer rundt ti ganger til hverandre hver eneste dag, bare for å skravle om alt og ingenting.

2. Når jeg går i avslappingsmodus, tar jeg et grepa tak rundt magefettet, for så å sitte å klemme og knipe på det, haha. Jeg havner i total transe av dette, magefett er jo så mykt og digg å ta på.

3. Jeg taklet ikke trynet på Betty i starten.. Da vi møttes for første gang som 15-åringer, synes jeg hun var en skikkelig bitch som liksom skulle være sjefen i klassen. Betty likte ikke meg heller, men den dag i dag elsker vi hverandre høyere enn himmelen. Hun er den beste som finnes!

4. Innimellom opplever jeg ekstremt usikre øyeblikk. Dette kan gjelde både utseende, personlige ting, og hvordan jeg gjør jobben min. Jeg har generelt høy selvtillit, men plutselig får jeg et ganske så heftig snev av total usikkerhet. Da er det godt med gode venner, kjæreste og familie som gir den bekreftelsen jeg trenger.

5. Jeg elsker skrekkfilmer, men tør aldri å se hele filmen. Jeg holder hendene foran ansiktet sånn at jeg kan se bittelitt, og Dennis får alltid beskjed om å følge med, sånn at han kan fortelle hva som skjer. Helt LOL!

6. Hver gang jeg ser skikkelig gamle mennesker, får jeg helt vondt i hjertet. Det skal ikke mer til for at tårene presser på, enn at personen går over et fotgjengerfelt med kroket rygg og grå permanent. Jeg må som regel se en annen vei, for jeg får så dårlig samvittighet på en merkelig måte. Jeg føler så ekstremt mye for de eldre, og vil egentlig bare ta alle de gamle jeg ser med meg hjem, haha.

7. Jeg strøk både på første teori og første oppkjøring, og da gikk jeg i total depresjon. Jeg var så lei meg, men da satt jeg også ekstra stor pris på å faktisk klare det til slutt.

8. «Hest er best, ingen protest. Den som står i mot, er en idiot!» Heheh, jaddaa.. Jeg har alltid vært en real hestejente, og elsker hester like høyt nå som da jeg var yngre. Jeg holdt aktivt på med hest i 14 år, og drømmer den dag i dag om å få meg hest og stall i hagen. One day, sier jeg bare.. One day!

9. Da jeg var liten, gikk jeg ofte i søvne. Jeg gikk og gikk rundt i huset, før jeg som regel satt meg ned på en stol som jeg trodde var toalettet. Da var mamma kjapp med å styre meg ut på do, slik at jeg fikk tisset på riktig plass, haha.

10. Jeg har aldri vært på joggetur. Jeg har gått på tur, men aldri jogget! Jeg HATER å jogge, og sier bestemt nei om mine venninner spør om jeg vil bli med. Jeg orker bare ikke, haha. Jogging er helt jævlig!


Nå skal vi tusle litt rundt i Baroniet. Solen har dessverre ikke meldt sin ankomst, og jeg krysser fingrene for at vi får nyte Rosendal i solskinn. Om det så bare er for noen minutter! Det er ikke mye som tyder på sommer her på vestlandet. 12 grader er ikke mye å skryte av!

Har dere en fin start på uken, fininger?

Annonse