Annonse

UKENS…

Søndag, mandag, tirsdag… Ukessammendraget kommer litt her og litt der, men det går fint, sant?

Her kommer omsider en oppsummering av uken som gikk!

UKENS CRAVING:

Denne uken har jeg hatt en sjuk vaffel-craving, og i går ble jeg nødt til å finne frem til en vegansk vaffeloppskrift. Jeg mekket sammen røren med iver og begeistring, men resultatet ble desverre ikke så bra som forventet. Smaken var nydelig, men vaflene var bleike og litt kjip – bedre lykke neste gang, og da skal jeg dele oppskrift, hurra!

PERFECT-Vegan-GF-Yogurt-Waffles-Tender-crisp-and-so-flavorful-vegan-glutenfree-minimalistbaker-healthy

UKENS INSTAGRAM:

Jeg går aldri lei av profiler på Instagram som gir meg sommerfølelse, og som bringer frem et smil om munnen. Jeg er stadig på jakt etter IG-profieler som inspirerer meg, sånn som bl.a @chloe_bh! Love it…

PicMonkey Image

UKENS LÅT:

80-tallet lenge leve. Jeg ELSKER 80-tallet, og jeg elsker musikken… Electric Avenue er en av de råeste låtene ever.

UKENS INSPO:

Herregud – jeg skal gifte meg, haha! Jeg har glemt det… Det er så nytt for meg, og dette synker inn mye treigere enn forventet. Jeg har jo enda ikke prøvd en eneste brudekjole, og det er noe jeg har lyst til å gjøre snart. Jeg drømmer meg jo bort i lekre kreasjoner, så nå får vi se hva jeg ender opp med.

boho+wedding+dress+nashville

UKENS SERIE:

Jeg har sett alle episodene flere ganger, men går aldri lei. Jeg er nok ikke alene om å mene at Friends er en av de beste seriene ever, og det er dette vi ser på om dagen. Friends er LIVET!

Ui08OoD

UKENS WANDERLUST:

Spania, Spania og atter Spania. Jeg gleder meg sååå til å dra ned til mamma og Jon i Albir, og klarer nesten ikke vente til fredag og avreise. Dette blir rett og slett bare så koselig, og en skikkelig slappe-av-tur! Jeg har planer om å lade batteriene, og gjøre meg klar til en hektisk høst!

571707-12-1438459585183

UKENS WANTIE:

Hell yeah!

Gi meg alle disse jakkene ASAP… Så blir jeg glad, haha!

1

UKENS KJEKKESTE DAG:

En dag i stallen gjorde godt. Hest er best, og det føltes helt fantastisk å være tilbake på hesteryggen. Jeg elsket jo stall-livet, stemningen og det å være en real hestejente. Denne dagen brakte frem mange gode minner!

IMG_0024

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Satt jeg på Gardermoen på vei mot Spania, og da delte jeg denne teksten med dere. Den er så fin og så spot on – ingenting gir meg mer, enn det å være på reise!571707-11-1437932922568

Nå suser vi bort i sjappen, så da sees vi senere!

Husk at jeg er veldig glad i dere ♥

Annonse