Annonse

UKENS…

Helloooo darlings ♥

Da var det søndag, og på høy tid å oppsummere uken som gikk…

UKENS HUNK:

Dette blir kanskje i det mest cheesy laget, men han mannen min er bare så kjekk at han fortjener et eget punkt i ukesoppsummeringen, haha. Sjå på’n! Han er jo så flott!

IMG_0583

UKENS GLADE:

730.no har begynt med en fiffig liten spalte, hvor jeg ble ble omtalt som ukens forbilde. Herlighet så hyggelig da gitt ♥ Dette var både overraskende og rørende! Tusen takk til gjengen i 730.no for fine ord!

Skjermbilde 2016-08-07 kl. 10.38.35

UKENS FESTLIGSTE AKTIVITET:

Minigolf, ass! Så gøy og irriterende på samme tid, haha. Minigolfen her i Albir er faktisk helt genial, og en perfekt spot for en hyggelig date med mannen eller gode venner.

IMG_0595

UKENS CRAVING:

Denne uken har jeg cravet bruchetta, og hjelpes så mange bruchetta jeg har fått i meg. Jeg laget i tillegg noen superdigge bruchetta med masse hvitløk her om dagen, og de falt i smak hos hele familien. Dette er jo superdigg snacks i varmen, og jeg har vel grunnet disse bruchettaene stinket hvitløk hele uken, haha!

Tomato-and-Basil-Bruschetta-1140x500

UKENS INSTAGRAM:

@brittnimehlhoff leverer happiness og spruddel, og jeg blir SÅ inspirert! Fargerikt og kreativt – akkurat slik jeg liker det!

PicMonkey Image

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Innlegget hvor jeg tok et oppgjør med bloggere som mener de fortjener mer lønn enn leger og lærere, fikk nettet til å koke. Dette er det mest leste innlegget for andre uken på rad, og det er tydelig at flere deler samme tanker rundt dette som meg. Enda ikke lest det? I så fall kan dere ta en titt her.

moneygirl

UKENS LÅT:

Jeg elsker Klovner i Kamp, det har jeg alltid gjort, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Min soleklare favorittlåt er «Elefanten»… En weird, men oh so good godlåt! Denne har gått på repeat siden roadtrippen vår i USA!

UKENS BESTE INNKJØP:

Det har blitt litt shoppping denne uken, riktignok mest på Dennis, men jeg fikk jo dratt med meg litt snacks fra både den ene og den andre butikken. Det aller gøyeste som ble med meg hjem, er disse sprudlende strykemerkene, som jeg skal stryke rett på favorittdenimjakken når jeg kommer hjem. Hurra!

IMG_0662

IMG_0664

UKENS PROSJEKT: 

Denne uken skulle jeg lære å stupe… Det gikk ikke helt etter planen, for å si det sånn!

UKENS MEDIA:

I dag kan dere lese en liten sak i VG, hvor et knippe bloggere, meg inkludert, tar et oppgjør med det tilsynelatende perfekte bloggerlivet. Dere kan lese saken her, om dere har lyst ♥

Skjermbilde 2016-08-07 kl. 10.43.37

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

På denne dagen i fjor var jeg midt i et flyttekaos uten like, men jeg fikk også skrevet ei litta liste over det som forundret meg på dette tidspunktet – ting jeg rett og slett ikke kunne forstå som dukket opp i sosiale medier, og dette på tross av at jeg selv hadde gått på en smell med både to og tre punkter, haha. It never get’s old, så her får dere listen enda en gang.

Happy reading, peeps.. Håper dette får dere til å trekke litt på smilebåndet! Kanskje vi til og med er enig?

1. Me and my Calvins

Okei, jeg skjønner at mange vil være like kul som Justin Bieber, men det er liksom så lite kreativt at mer eller mindre alle bloggere skal dra Calvin-logoen godt over hoftebeinet, for så å hashtagge #meandmycalvins. Snakk om å følge strømmen, ass..

2. Fargeløse barnerom

Dette er det jeg forundrer meg mest over. Selvom du som bloggemamma velger å gå for en minimalistisk, skandinasvisk eller fargeløs stil, så synes jeg det er skikkelig trist at barnerommet på død og liv skal matche resten av cribben. Når alt interiør på barnerommet, og til og med leker er sorte, grå, hvite eller beige, blir jeg litt trist. Er det ikke viktig å gi barn en god fargebalanse?

3. Sheinside 

Ojoj… Hvorfor gidder såpass mange bloggere å skrive om produkter fra sheinside? Jeg mottok i starten av min bloggkarriere et par-tre produkter fra Sheinside, og kvaliteten var så crappy at jeg fikk vondt i huden. De får massiv markedsføring totalt sett, når man ser hvor mange som nevner denne shoppen, og jeg føler virkelig at leserne blir lurt når bloggere anbefaler klær herfra – med mindre kvaliteten har blitt bedre enn den var for fire år siden!

4. Den O-magiske blogghemmeligheten

Det er så mange bloggere som på død og liv skal fremstille livene sine så sjukt spennende, og den beste måten å gjøre det på, er de store hemmelighetene etterfulgt av de store avsløringene. «Ojoj, folkens. I dag har jeg gjort noe helt sinnsykt noe, men det får dere ikke vite helt enda.» Drit i de forbanna hemmelighetene, fortell nå bare hva du skal, eller hold kjeft om hele opplegget.

5. Kaffe quotes

Hehehehe.. Jeg har selv vært på kaffe-quotes-kjøret, I know, men heldigvis har jeg kvittet meg meg med denne grusomme tendensen. JA, vi VET at du liker kaffe. JA, vi VET at du trenger kaffe for å overleve, men vi trenger ikke se hundre quotes om kaffe i sosiale medier for å forstå, haha. Altså, «My blood type is coffee«.. NEI! Det er ikke ok!

6. Latest looks

Dette skjønner jeg overhodet ingenting av. De som følger bloggen har sett outfitpostene dine gjennom måneden som gikk, og hvis bloggen er moteblogg med masse outfits, er det virkelig ikke nødvendig å få en recap av antrekkene dine som vi så i går. En egen outfit-kategori er mer enn nok, så kan man bla seg gjennom den om man ønsker å se hva du har hatt på deg de siste dagene.

7. Bloggbestiser 

Bloggbestiser er litt morsomt.. Selvom man blogger, blir man ikke automatisk bloggbestis med andre bloggere som du f.eks møter på bloggevents! Det blir så himla overfladisk og fake når man skal kysse, klemme og nærmest holde hender i det sekundet man treffer hverandre for første gang.

8. Throwback med bikinibilder

«Throwback – OMG, I miss this place«, og så er det mer bilde av den halvnakne sommerkroppen2013, enn det stedet du mener du savner så fryktelig mye, haha. Helt supert om du er fornøyd med kroppen din, men vær heller ærlig om det enn å gjemme deg bak en misvisende throwback, haha.

9. Papirsugerør

They totally invaded social media!! Unnskyld meg, men det er virkelig ikke noe digg å slurpe i seg smoothie eller saft, med et sugerør i papir. Wtf liksom. Det er like lite digg som å spise kjærlighet på pinne, når papiret på stangen øverst opp mot kjærligheten, blir mykt, ekkelt og dekket av sikkel. Måtte de forbanna sugerørerne brenne, haha, uansett hvor sjarmerende de kan se ut i sosiale medier.


10. Selfie i speilet hvor man smiler til seg selv

Hva er greien med dette, egentlig? Når man liksom står foran et speil, tar et bilde av helfiguren, for så å se på seg selv i skjermen på telefonen og smile. Burde man ikke heller se rett i kameralinsen i speilet, få øyekontakt med dem som bildet er ment for, og smile til de som ser på? Det der har jeg aldri forstått meg på.. Gjør dere?


Nå blir det sen frokost her i Spania, før vi skal legge oss ut ved bassenget. Det er jo faktisk på høy tid å få et snev av brunfarge før hjemreise, haha!

Nyt søndagen, fininger. Og la søndag være søndag, ok?

Annonse