Annonse

UKENS…

Søndag eller mandag… En ukesoppsummering er på sin plass uansett, ikke sant?

Here we go!

UKENS GLADE: 

Sommeren har kommet tilbake i Oslo, og akkurat nå sitter jeg på trappen med macen på fanget, og titter ut på en solfylt bakgård. Dette er her så sjukt digg!

Unknown11

UKENS INSTAGRAM:

Ashley Rose leverer inspirasjon i fleng på @sugarandcloth. Jeg elsker denne profilen!

INSTA

UKENS LÅT:

Siden jeg er i et realt 80’s modus i disse dager, blir naturligvis ukens låt en deilig 80-tallsklassiker. «Sussudio» av Phil Collins gjør meg både glad og yr, og alt jeg vil er å danse som en gal.

UKENS CRAVING: 

Peanøttsmør! Altså… NAM! Peanøttsmør er like digg på brødskiven som i matlaging, og dette er noe jeg cravet hele forrige uke.

Peanøttsmør

UKENS SERIE:

Dennis elsker den, og har omsider fått meg like hooked som ham. Vi er fortsatt på sesong 1, men Breaking Bad er virkelig en serie jeg har sansen for. Gleder meg max til fortsettelsen!

617964

UKENS KJIPING:

Jeg fyller 30 forbanna år om 1 uke. Og nå begynner jeg å innse at jeg overhode ikke kommer til å rekke alt alt jeg liksom skulle gjøre, FØR jeg nådde de runde 30. Heldigvis betyr ikke 30 slutten på livet, haha, så jeg skal nok overleve likevel.

UKENS LÆTTIS:

Takk til @joikinorge, som hver eneste dag får meg til å le. Den under her for eksempel, haha. So damn true! Hater når det skjer…

Skjermbilde 2016-08-15 kl. 16.57.45

UKENS PROSJEKT:

Nye blomster i hagen! Nå blir det fint her ute, til hyggelige sensommerkvelder i loungen. Vakre blomster gjør faktisk livet bedre.

Unknown12

UKENS MOTIVASJON:

Nå er jeg altså bare så motivert til å få denne butikken opp å kjøre. I morgen blir innredningen på veggene montert, og jeg klarer nesten ikke vente til å se det ferdige resultatet. Det er fortsatt mye som gjenstår, men vi nærmer oss butikkåpning med stormskritt. Jeg krysser fingrene for at jeg får åpnet i løpet av august, og vil selvfølgeig holde dere oppdatert i forhold til åpningsdato.

UKENS WANDERLUST: 

Akkurat nå er det deilig å bare være hjemme i Oslo. Vi har ikke noe reiseplaner med det helt første, men om en månedstid er det duket for København, og Bettyen min sin 30-årsfeiring. Jeg gleder meg sånn til en langhelg i denne deilige byen, med disse deilige menneskene. Hurra for bursdag, Betty, gode venner og Danmark.

Skjermbilde 2016-08-15 kl. 16.55.24

tumblr_njnuil0j5x1u1ia4to1_1280

Unknown2

 

tumblr_nlyvxmOfKn1s4fz15o4_1280

Unknown1

Skjermbilde 2016-08-15 kl. 16.54.57

MEST LESTE INNLEGG:

Var innlegget hvor jeg delte ut litt ros til en av de ansatte på Rema 1000. Det var tydeligvis mange som hadde sansen for denne bloggposten, og nå håper jeg bare at Rema 1000 har fått med seg hvor flinke folk de har på jobb.

service

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

…Kjørte Dennis og jeg i totalt 5 timer, for å hente den rareste tingen vi noen gang har funnet på Finn.no, nemlig en tikibar! Yes, vi fant den på Finn, betalte en tusenlapp, og tikibaren står fortsatt ute i hagen vår, haha. For et merkelig kjøp!

571707-7-1439656195666

Nå skal jeg lage litt middag til oss, og den skal nytes i såffan akkompagnert av Breaking Bad, juhu!

Noen planer for kvelden, babes? ♥

Annonse