Annonse

UKENS…

Mine fine!

Som lovet, et realt ukessammendrag…

UKENS CRAVING:

Popcorn!!! My god det er så godt med popcorn… Jeg har lyst til å bo i en bolle med popcorn, og spise så mye at det tyter ut gjennom ørene mine!

481812_1280x720-2

UKENS TANKE: 

Jeg tenker ofte på dette med clickbait, og hvordan mange bloggere og YouTubere bruker denne taktikken for å få lesere og følgere. Noen mener det er helt innafor å drive slik, da hensikten med blogg/YT er å produsere noe som når ut til et visst publikum. Jeg synes det er fryktelig trist at man ikke lenger å ha meningsfulle innlegg eller kvalitetsinnhold for å kunne kalle seg en blogger, og at noen ser på det som innafor å lure publikum inn på sine kanaler. Det krever jo ikke lenger en kalori å få en blogg på topplisten, for det eneste man trenger å gjøre er jo å klekke ut noen overskrifter som sjokkerer, eller publisere innhold som provoserer.

Hva synes egentlig dere? Synes dere det er innafor at enkelte bloggere tjener hundretusenvis av kroner på å provosere seg til topplister gjennom clickbaits? Èn ting er gode, kreative og relevante overskrifter – en annen ting er overskrifter som er misvisende i forhold til hva innlegget faktisk handler om…

06_968213348-2

UKENS INSTAGRAM: 

Miisa er en finsk skjønnas jeg møtte på fotosjuuten i Gøteborg. Hun er stor på YouTube, men dessverre forstår jeg ikke en damn shit av hva hun sier, haha. Finsk er jaggu ikke enkelt å forstå seg på, ass. Heldigvis trenger man ikke kunne finsk for å nyte bildene hun legger ut på Instagram. Dette er definitivt en one-to-follow: @mmiisas

PicMonkey Image-13

UKENS SERIE: 

Dennis har fått meg hooked på Narcos, og dette er en serie som faktisk viser hvor sjuk verden kan være noen ganger. Serien er nemlig basert på ekte hendelser, og man kan ikke gjøre annet enn å engasjere seg, bli forbanna, og samtidig klappe i sine hender av begeistring over hvor bra serien faktisk er.

narcos___netflix_series_by_vulcanoarts-d98do7m

UKENS LÅT: 

Denne låten her, ass… Gotta love it!

UKENS OUTFIT: 

En hvit sexy og slækk skjorte, et denimskjørt og noen kule sandaler er faktisk en perfekt kombo når man skal være litt ekstra fresh, uten å bli for pyntet. Dette antrekket gikk jeg for to av fire dager i Vegas, og jeg må innrømme at jeg følte meg ganske så fjong, haha.

IMG_0563

UKENS BOLIG: 

En av mine aller beste venninner, selger den superfreshe cribben sin. Denne er så fin og så deilig at jeg bare blir nødt til å dele den her på bloggen. Kanskje du eller noen du kjenner er på jakt etter et leilighet her i Oslo? Her snakker vi hyggegaranti av de sjeldne ♥

Se mer HER!

bolig-2PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Var vi jaggu i Las Vegas, haha. Vi var på poolparty på TAO Beach, og jeg kan fortsatt huske hvor innmari kjekt vi hadde det, da vi hygget i en daybed, og slurpet i oss iskalde cucumber mojitos. Sånn… Det var ikke mer som skulle til for at jeg nok en gang lengter tilbake, og det bare én dag etter hjemkomst. LOL!

571707-10-1443428318712-2

571707-10-1443428571813-2

Fin-fin uke dette her!

Nå skal jeg fortsette på pliktene som kaller, som forøvrig gjøres akkompagnert av et glass rødvin. Alt blir jo så mye kjekkere med et lite glass vin, eller hva? Jeg har nemlig bestemt meg for å holde denne cribben ryddig så lenge som mulig, så nå pakker jeg faktisk ut av kofferten, fremfor å la den stå uberørt i 3 måneder etter hjemkomst. Phew!

Måtte dere få en en deilig og avslappende kveld, så sees vi i morgen ♥

Annonse