Annonse

UKENS…

God morgen, superstjerner ♥

I dag er jeg omsider relativt tidlig på’an, og kickstarter dagen med en obligatorisk ukesoppsummering.

Enjoy!

UKENS HÅPEFULLE: 

Om under en uke, altså søndag 6. november, skal Årets Blogger kåres. Jeg er en av de håpefulle nominerte, og kommer aldri i verden til å nå helt til topps uten deres hjelp. Synes dere at jeg har gjort meg fortjent til en slik tittel? Selv føler jeg at jeg er en slik tittel verdig. Jeg tillater meg selv til å si at jeg har gjort mye bra i år… Jeg har kjempet og engasjert meg, og prøvd å gjøre verden til et litt bedre sted. Om dere mener det samme, blir jeg evig takknemlig for deres stemme.

Dere kan stemme HER ♥

11894750_10153571201577556_1052510525_o//Foto: 2minutter

DENNE UKENS ÅPNINGSTIDER: 

Som dere sikkert har fått med dere varierer åpningstidene i sjappa fra uke til uke, som dere vil bli informert om på både Instagram og Facebook – lurt å følge med der, med andre ord ♥ Jeg gleder meg til å se dere denne uken, vakre venner.

IMG_1728-2

UKENS HØYDEPUNKT: 

Jeg kan ikke legge skjul på at det å prøve brudekjoler med noen av de beste jeg vet, er noe av det fineste og mest spesielle jeg har opplevd. Dette var uten tvil ukens soleklare høydepunkt!

IMG_1655-2

UKENS CRAVING: 

Jeg hadde ikke klart meg uten bloggen til Jane! Veganmisjonen bugner av deilige, veganske oppskrifter, som smaker så godt at jeg ikke forstår hvordan jeg noen gang har cravet både melkeprodukter og kjøtt. Det er ikke en celle i kroppen min som craver noe annet enn plantebasert kost, og jeg er så ufattelig glad for denne livsstilsendringen. Denne gratengen med grønne erter står høyt oppe på craving-listen, mmmm!

Og forresten! HURRA for verdens vegandag ♥Grateng

UKENS I MEDIA: 

Forrige uke ble jeg intervjuet av Se & Hør, og nå er hele saken kommet på trykk. Jeg kommer ALDRI i mitt liv til å slutte å engasjere meg i kampen mot normalisering av kosmetiske inngrep, og gir meg ikke før jeg ser en solid endring – både i sosiale medier og i samfunnet generelt. Det er nok nå!

Skjermbilde 2016-11-01 kl. 00.27.03

UKENS BESTE INNKJØP:

Hvorfor ikke starte uken med superfine, friske blomster, i de fresheste fargene man finner? Det er ikke bare i helgen man trenger noe så fint som blomster å hvile øynene på, og ukens beste innkjøp er definitivt disse blomstene, som ble med meg hjem fra søndags stroll. Nå har jeg laget så mye som fire sprudlende buketter, som fargelegger hele cribben – love it!

IMG_1728

UKENS JODEL: 

Hahahahaha, herregud så teit! Men jeg klarer faktisk ikke slutte å le – åhåj.

Skjermbilde 2016-10-30 kl. 23.42.10

UKENS LÅT:

Da Bruno Mars slapp denne låten, hoppet jeg av glede. Dette er en skikkelig gladlåt som får deg til å helt automatisk danse i takt, og det er så forbanna deilig med låter du ikke klarer å sitte rolig av. Denne er en soleklar favoritt om dagen.

UKENS HAPPINESS IS…:

Happiness-is-a-table-covered-in-good-food-and-surrounded-by-great-friends-2

UKENS INSTAGRAM:

Hele profilen til @jessicasafko er

PicMonkey Image-19

UKENS LÆTTIS:

Okei, hvis dere ikke har sett denne før, please do! Dere kommer til å le så hardt at det skal godt gjøres å ikke tisse litt i trusen. Jeg orker ikke, HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Ukens to mest leste innlegg ble både innlegget hvor jeg jaktet på brudekjoler, men også det langt mer viktige innlegget; «Ute av syne, ute av sinn» . Det er tydelig at flere av dere engasjerer seg flykningkrisen, og det gjør meg varm om hjertet. Vi må snakke om det som skjer i verden, vi må strekke ut en hjelpende hånd, og i hvert fall prøve å gjøre en forskjell. Jeg skal snart tilbake – jeg må bare strukturere hverdagen litt mer, og så setter jeg meg på første fly nedover!

IMG_0223

UKENS BUTIKK-SNAPS: 

Litt bilder tatt i sjappa er jo alltid på sin plass, og under her er en liten deilig smakebit av noe av det fantastiske man kan finne der borte. Butikken bugner av farger, nips, perfekte gaver og feelgood, og jeg kan garantere at dere finner noe som vil passe ypperlig under årets juletre.

IMG_1520

IMG_1531

IMG_1529

 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var Dennis og jeg i Stavanger, og ut i fra fjorårets bloggpost, klinket jeg til med en outfit-post. Jeg vet at jeg har vært helt rævva på slike innlegg de siste månedene, og skal virkelig gjøre en innsats for å få til flere slike innlegg fremover. Er dere giret?

571707-11-1446311555724

571707-11-1446311627614

571707-11-1446311571694

571707-11-1446311644364

Fin-fin uke dette her!

Kaffen har kommet i koppen, og nå skal jeg rydde litt i mailboksen før jeg tusler bort til butikken. Måtte dere alle få en kanonfin tirsdag ♥

Love ya’ll

Annonse