Annonse

UKENS…

Dennis: «Kristin, du ser ikke særlig pigg ut i dag. »
Kristin: «…»
Dennis: «Går det greit med deg, eller? »
Kristin: «NEI!!»

I dag går det virkelig ikke greit. Jeg er helt ødelagt, faktisk… Og det er selvforskyldt! Aldri mer skal jeg på fest igjen… Denne gangen mener jeg det!

La oss ta en titt på uken som gikk…

UKENS WANDERLUST: 

Mexico, sarru? Ja takk! Men egentlig er det dette hotellet under her, som gjør at det er Mexico som blir ukens wanderlust. Jeg MÅ bo her, merker jeg. Jeg er helt nødt til å se dette fantastiske byggverket med mine egne øyne – dette ser jo bare så himla fantastisk ut.

Er det noen av dere som har bodd på Rosas & Xocolate i Mexico?

que_hacer_en_merida_100382991_1300x867

Rosa-Xocolate1802

Rosas_Xocolate_2

Rosas_Xocolate_7

rosas-xocolate-rosas-and-xocolate-suite-3

UKENS CRAVING: 

Mmmm… Cathrines peanøttsmør!

a7

UKENS GLADMELDING:

Fy søren, darlings – ett av mine mange innlegg vedr. kroppspress og normalisering av kosmetiske inngrep, er blitt nominert til Sunn fornut-prisen! Dette er en splitter ny pris som skal deles ut den 28. november, og nå er det opp til dere å stemme på det innlegget dere mener er aller best. Dere kan stemme så mange ganger dere vil frem til 23. november, og jeg håper dere vil gi deres stemme til mitt innlegg; «Unormal som normal» . Dere kan stemme HER ♥

Jeg ønsker også å legge til at det fortsatt er mulig å stemme på Årets Godhetstyrann, hvor jeg er en av 10 nominerte. Stem HER, om dere mener jeg fortjener en slik tittel ♥

Kristin Gjelsvik

UKENS JODEL:

Gi meg styrke ???

Skjermbilde 2016-11-20 kl. 14.40.11

UKENS INSTAGRAM:

@alvatrejo leverer noen av de fineste bildene jeg noen sinne har sett, og hele profilen hennes gjør meg rett og slett glad. Nydelig IG, nydelig frøken, og nydelig navn – Alva! Åh ♥

PicMonkey Image-11

UKENS LÅT: 

Jeg lurer på om denne låten har vært inkludert i en tidligere ukesoppsummering, men en repeat gjør jo ingenting, når låten er så deilig som den her. Åh, the good old days! Twista in my ♥

UKENS WANTIE: 

Er det én ting jeg virkelig har lyst på om dagen, så er det snø og julestemning. Jeg kjenner denne julestemningen begynner å snike seg innpå, og det føles så innmari godt. Om bare en uke er det første søndag i advent, tenk på det da!?

img_1393-571707-7-1451471242158

UKENS VURDERING: 

Dennis er jo i full gang med gaming på kanalen vår, noe jeg synes er kjempekult. Han begynner å få mange FIFA-interesserte følgere, som digger å se han spille – gaming er jo faktisk gøy! Nå vurderer jeg å legge til Sims i denne spillelisten, haha. Hadde det vært litt funny, eller? Å se meg sitte der å mekke både hus og familier mens dere ser på?

PicMonkey Image-12

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Var innlegget hvor vi delte den mest føkka videoen ever, hahahahahah!

UKENS HAPPINESS IS…:

Måtte det aldri bli mandag…

Happiness-is-a-lazy-Sunday-2

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Delte jeg min frustrasjon rundt steiner i klementiner. Yup! Jeg var så forbanna irritert, at jeg rett og slett måtte skrive et eget innlegg, haha.

571707-11-1448049859132

ÅPNINGSTIDER NESTE UKE:

Velkommen til en hyggelig handel, fininger. Jeg gleder meg til å se dere ♥

PicMonkey Image-14-2

Nå skal jeg samle krefter til innspilling av en søndags-challenge, som vi tror dere kommer til å digge, haha. Det er bare til å glede seg!

Har dere en fin søndag?


Vil du nominere meg til Vixen Blog Awards? Klikk HER

Annonse