Annonse

UKENS…

Happy Monday, fininger ♥

Da var vi jaggu i gang med en ny uke, og nå er det søren meg bare 3 uker igjen av 2016. Julen sniker seg innpå, og det gjør det nye året også… Jeg gleder meg så ufattelig mye til alt som skjer fremover, men aller først må vi oppsummere uken som gikk! What a week…

UKENS BILDE:

Sjekk ut den flotte buketten, da!? Jeg har virkelig de herligste og skjønneste venninnene i hele verden!

IMG_0851

UKENS RESTAURANT OG SHOW:

Jeg går altfor sjelden på show – det er jo en SÅ kjekk form for underholdning, og en perfekt aktivitet med kjæresten, jentegjengen eller familien. Jeg hadde jo som dere vet besøk av min far og hans samboer forrige uke, og da var det veldig kjekt å kunne invitere dem med på noe litt annerledes.

Når de først var på besøk, vat det jo kjekt å gjøre litt ekstra stas på dem, og da tenkte jeg at en showpakke ville være midt i blinken. Vi startet på den nye restauranten Se.Ua som ligger på Scandic St. Olavs Plass, hvor det ble servert nydelig mat og deilig vin. Her fikk jeg også servert noen veganske alternativer som smeltet på tungen, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette var noe av det beste jeg ever har smakt – Mmmmm!

Deretter dro vi nedover til Chateau Neuf, hvor det var duket for show med den herlige bergenseren, Bjarte Hjelmeland! Dette var i underkant to timer med mye latter og store smil, og en helt perfekt avslutning på min fars besøk her i hovedstaden. Underholdningen og valg av restaurant gikk rett hjem hos begge to, så nå scoret jeg noen solide poeng, haha.

IMG_0724

IMG_0696

IMG_0713

IMG_0705

IMG_0719

IMG_0691

IMG_0717

IMG_0698 IMG_0708

IMG_0690

UKENS HØYDEPUNKT: 

Det er jeg som arrangerer jentenes julebord hvert eneste år, og i år som i fjor, og årene før der, hadde jeg en overraskelse på lur. Årets overraskelse blir faktisk umulig å toppe – like før halv ni, troppet nemlig 30 staute karer opp i stuen min! 30 fabelaktige korister fra Birkelunden Mannskor, som sang så flott og høyt og vakkert og vidunderlig, at vi holdt på å besvime hele gjengen, haha.

IMG_0841

Dette her var altså det mest magiske jeg har opplevd, og jeg håper dere fikk en liten feeling gjennom Snapchat.

Bare sånn for å vise dere hva disse gutta er god for, så legger jeg ved videoen under her. Dere MÅ faktisk bare lene dere tilbake, trykke på play, og NYTE!!!

 

UKENS WANDRLUST:

OMG!!! Jeg har funnet den mest fargerike og fantastiske destinasjonen i hele verden – Caye Culker! Dette er en liten øy i det karibiske hav, like utenfor Belize. Her er alle hus malt i vakre pasteller og knæsjfarger, og atmosfæren skal visst nok være hyggelig og avslappet. Jeg MÅ reise hit! Halleluja, sier jeg bare…

79078159-2

belize-caye-caulker-front-street-2

CxY7HOCXcAAd-vy-2

Caye-Caulker-115466-2

lazy-lizard-side-2

CCBanos-2

Caye-Caulker_026_1-2

00388_b-2

Caribbean-Colors-Art-Cafe-Caye-Caulker-3-2

ambergris-and-caye-caulker-060-2

UKENS FILMSCENE/LÅT:

Er det én scene som virkelig gjør at tårekanalene får kjørt seg, så er det denne fra Sex and the City-filmen. Det har nok noe å gjøre med at min absolutte favorittjulelåt spilles i bakgrunnen, men det er bare så mange rørende og vakre klipp atte hjelp. Jeg elsker disse damene, jeg elsker låten, og jeg elsker at Carrie kombinerer pysj til høye hæler, der hun løper gjennom byen for å komme seg til en ensom Miranda. Åh!

UKENS JODEL: 

Jeg ler SÅ høyt!!! Been there, done that, liksom!

IMG_0760-2

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Delte jeg en haug av schtøgge snapchats med dere, og som dere ser er den gule genseren like sentral i år som i fjor, haha.

571707-9-1449253622867 571707-9-1449253597848

UKENS VILLESTE UTFORDRING: 

Å være politi i to dager, er faktisk noe av det råeste jeg har gjort. Jeg vurderer dønn seriøst å søke meg inn på Politihøyskolen, men hvordan jeg skulle fått tid til noe sånt er jo et stort spørsmål, haha. Og så krever jo et sånt yrke at man er i god form, så jaddaaa… Kanskje i 2018? Høhøhø!

IMG_9125

DENNE UKENS ÅPNINGSTIDER: 

Denne uken holder jeg åpent hver eneste dag – sjappa bugner av freshe julegaver samt juletrepynt, og dere er alle hjertelig velkommen til en hyggelig handel. Jeg gleder meg til å se dere ♥

b1c5c3a1-c7f0-4adc-b1cb-2b6eab6b69f5

Nyyyt dagen, fininger. Nå skal jeg gjøre meg klar til en ny dag i sjappa – hurra!

Løøøv ♥

Annonse